Marcus Miller'i Tanıyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Marcus Miller'i Tanıyor musunuz ?
Kimler tanıyor merak ettim.Kendisi dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli 3 bas gitaristinden biridir.Bütün bas gitaristlerin özenerek izlediği ileride onun gibi olabilmek için çabaladığı kişidir kendileri.Ayrıca Avatarımda onun resmi vardır.Bas gitar'ı ilk yapan şirket olan Fender -en kaliteli Jazz Bass üreticisidir- Marcus Miller için özel bir gitar üretmiştir ve bu gitarın yenileri yaklaşık 6 milyardır.Eskileri daha da pahalı tabiki.Hakkında daha detaylı bilgi (Vikipedi)

Marcus Miller, (d. 14 Haziran 1959, New York) ABD'li caz müzisyeni, bas gitarist.

Miles Davis ve David Sanborn ile yaptığı çalışmalar ile caz dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Klarnet eğitimi alan Miller; klavyeli çalgılar, bas klarinet, gitarı da gayet iyi çalabilmekte ve vokal de yapmaktadır. Modern jazz müziğinin yaşayan efsanesi olan miller son yıllarda çıkarttığı Silver Rain ve Free albümleriyle kariyerini sürdürmektedir. son dönemde Thunder Epk olarak bilinen sahneyi Victor Wooten ve Stanley Clarke ile paylaşmaktadır bu olay bass gitar dünyasının 'g3'ü kabul edilir. Slap tekniğini kendine has hale getirip elektrik gitarlarda daha çok kullanılan bend tekniğini bass gitara uyarlamıştır. kullandığı gitarlar fender marcus miller serisi 4 ve 5 telli jazz basslardır. kullandığı tel seti DR markasının marcus miller adına olan DR Feat Beat Marcus Miller serisidir.

Forumumuzda tanıyan ya da dinleyen var mı?Ben bas gitara başladığımda öğrenmiştim ve ondan sonra vazgeçilmezim oldu.Yalnız dinlemem bir yandan da izlerim ki bas gitara olan mükemmel hakimiyetini göreyim işte öyle bir sanatçıdır.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben TanimiyorDUM ..

- Bilqi Icin Tesekkurler .. =)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ne demek :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayır tanımıyorum. Siz Bill Russel'ı tanıyor musunuz? :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tanımıyordum
:tşk:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Vay be hiç kimse mi Marcus Miller'i tanımıyor :birak:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende tanımıyor"d"um

marist

marist

Üye
Yeni Duydum :dry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...