Manu Ameliyat Olacak..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Manu Ameliyat Olacak..
Sol ayak bileğindeki sakatlığı nüks eden San Antonio Spurs'ün Arjantinli yıldızı Manu Ginobili'nin yeniden ameliyat masasına yatacağı açıklandı.



Pekin Olimpiyatları'nda yarı final maçının büyük bir bölümünde ve bronz madalya maçında forma giyemeyen Manu Ginobili'nin sol ayak bileğindeki sakatlığın nüks ettiği belirtildi.

2007-2008 sezonu play-offlarında sol ayak bileğinden sakatlanan Ginobili, rehabilitasyon tedavisinin ardından sezon sonunda ameliyat olmuş ve sakatlığı düzeldikten sonra Pekin Olimpiyatları'nda Arjantin Milli Takımı'nı yalnız bırakmamıştı.

Pekin Olimpiyatları'nda Arjantin'in ABD ile oynadığı yarı final maçında sol ayak bileğindeki ağrıları artan Ginobili, oyunların ardından San Antonio'ya döndü. MR'ı çekilen yıldız oyuncunun sol ayak bileğindeki sakatlığın nüks ettiği, ancak ek olarak başka bir sakatlığının bulunmadığı açıklandı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada tecrübeli oyuncunun önümüzdeki hafta ameliyat olacağı dile getirilirken, iyileşme sürecinin ne kadar süreceğinin ise operasyonun ardından belli olacağı ifade edildi.
 


Üst Alt