Manisa'ya sentetik zemin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Manisa'ya sentetik zemin
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, ''Akhisar ilçesine TFF tarafından sentetik saha için zemin kazandırıldı, yer sorunu aşıldığında Manisa'ya da yapacağız'' dedi










Mehmet Baykan, beraberinde TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, Konya ASKF Başkanvekili Remzi Ay ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin ile Manisa Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Baykan, Türkiye genelinde amatör spora bakış ve katkı bakımından Manisa'nın örnek bir il olduğunu belirterek, ''Gerek amatör spora sağlanan malzeme desteği, gerekse de amatör spor faaliyetlerinin tam içinde bulunarak Manisa'da amatör spora cesaret veriyorsunuz'' dedi.
Manisa'daki uygulamaların diğer illerde amatör spor açısından örnek gösterildiğini söyleyen Baykan, ''TFF tarafından Manisa'nın Akhisar ilçesine bir sentetik saha için zemin kazandırıldı. Aynısını geçtiğimiz yıl il merkezimizde de yapmak istedik ancak yer ile ilgili Manisa merkezde sorun oldu. Bu dönem inşallah bu hizmeti hep birlikte Manisa'ya kazandırma gayreti içerisinde olacağız'' dedi.
Manisa Valisi Celalettin Güvenç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, spora verilen desteğin devam edeceğini söyledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
299
haydaravısyon
Cevap
2
Görüntüleme
396
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
757
Kingmortall


Üst Alt