Manisa'dan Azerbaycan'a 10 bin kitap

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Manisa'dan Azerbaycan'a 10 bin kitap
[h=2]Manisa'da AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ'ın girişimleri ile başlatılan "Azerbaycan Kütüphaneleri İçin Kitap Kampanyası"nda toplanan 10 bin kitap Azerbaycan'a gönderildi.[/h] Kitapların gönderilmesi için İl Başkanlığı binasında düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da katıldı. Toplanan kitaplar, Azerbaycan'a gönderilmek üzere PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz'a teslim edildi. Toplantıya, Hotar'ın yanı sıra milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve partililer katıldı.
Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hotar, söz konusu kitap olunca İzmir'den Manisa'ya koşarak gelip davete icabet ettiğini söyledi. Güzel Türkçe daha iyi konuşulabilsin diye talep edilen kitaplara verilen cevabın Manisa'dan olmasının anlamlı olduğunu dile getiren Hotar, şöyle dedi: "10 bin kitap az bir rakam değil. Bütün teşkilata teşekkür ediyorum. Her ne kadar internet bu kadar yaygınlaşmışsa da gençlerimizin cep telefonlarına kadar indiyse de kitap okumadın tadı bambaşka. Bundan sonraki adımı kendi içimizde, kendi şehirlerimizde, ülkemizde çocuklarımızın kitap okumasına yönelik atmamız lazım. Kitapları ele alarak, dokunarak okumak çok farklı bir şey, onun kazandırdığı misyon çok farklı bir şeydir. Bizler yaşadık bunu iyi biliyoruz. Ailelerin bu yönde duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum, bu yönde çalışmamız da var. Hem kendi kütüphanelerimize ilgi olsun hem milli kütüphanelerimize ilgi olsun istiyoruz.
Manisa olarak bir kampanya başlatırsak o projede de Manisa'nın yanında olacağım. Ülkemizin içinde bulunduğu güzel süreç, inşallah çözüme doğru giden süreç ayrıca önemli. Biz AK Parti olarak il başkanlığımızın bir salonu kuruluş yılımız olan 2001 adı verilmiş, yüzyıl hedefimiz olan 2023'te ikinci salona verilmiş, en geniş toplantı salonumuza da 2071 tarihi isim olarak verilmiş. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Gidecek hiçbir yerimiz yok, öyle bir niyetimiz de yok. Onun için biz bu ülkeyi hem kendimiz, hem çocuklarımız hem de torunlarımız için, onlara daha iyi bir şekilde bırakmak zorundayız. Bu gemiyi kazasız belasız karaya çıkarmak zorundayız. İki kişiden birinin oyunu almış bir partinin mensupları olarak, bizlere verilen oyların bir sorumluluğu, vebali olduğuna inanan bir partinin mensuplarıyız. İşte biz halkımızın bize olan büyük teveccühüne cevap olarak daha çok çalışmak ve daha güzel bir ülke bırakmakla sorumluyuz. Ne geçmiş siyasi partiler tarihinde ne de bugünkü siyasi partilerde hedefi, "Durmak yok yola devam" diye sloganı olan bir parti yok. Bu sloganla zaten misyon ve vizyonumuzu ortaya koymuş durumdayız."
Manisa'nın Ege'nin çok güzel bir ili, İzmir'in kardeşi olan bir il olduğunu aktaran Hotar, "Tüneller bitince İzmir'deki semtler arasındaki mesafeden daha kısa mesafe olacak. İşte o zaman inşallah Manisa'nın da İzmir gibi AK belediyecilikle tanışması daha da önem kazanacaktır. Çünkü biz topyekün İzmir'e Ege'ye, Aydın'a, Muğla'ya AK Parti'nin belediyecilik anlayışını tam anlamıyla şu ana kadar taşıyamadık. Daha önce geride kalmış olan yerler AK Parti belediyeciliği ile o zamanın en gelişmişlerini bile geride bıraktı. Belediyecilikte AK Partili belediyeler rakip tanımıyor. Biz her ay bütün başkanları bir araya getiriyoruz. Hükümetimiz ayrım yapmadan her bölgeye eşit şekilde hizmet götürüyor. İnşallah Manisa'da da yerel seçimlerde AK Parti belediyecilik anlayışını bir kez daha bu şehre hakim olur." dedi.
 

Benzer Konular

ANIL
Cevap
3
Görüntüleme
393
OttomaN TigeR
İhtiyar007
Cevap
2
Görüntüleme
526
İhtiyar007
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
366
Haydar


Üst Alt