Avcı'ya "hizmet onur ödülü"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Avcı'ya "hizmet onur ödülü"

Erol Bilecik Kongre Merkezi'nde yapılan ödül töreninde Hatay şehrinin güçlü bir futbol takımını hak ettiğini dile getiren Vali M.Celalettin Lekesiz, "Futbolda ilerlemek için gençlere önem verilmelidir" dedi.

Avcı: "Futbolu geliştirecek her faaliyetin içinde olacağız"
Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak futbola katkı sağlayacak ve geliştirecek her faaliyetin içinde olmaya çalıştığını söyledi.

ÖDÜLLER DAĞITILDI
Konuşmaların ardından bir çok kategoride ödüller dağıtıldı.

Hizmet Onur Ödülü:
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Yılmaz Vural.

Bürokrat-Spor Yöneticileri Ödülü: Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, MKÜ Rektörü Hüsnü Salih Güder, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdür Emrullah Taşkın

Spor ve Eğitime Destek Ödülü: Ali Ezelsoy, Ali Özbuğday, Engin Vayisoğlu, Erol Bilecik, Fuat Tosyalı, İbrahim Seyfettinoğlu, Kadir Teksöz, Nadir Naseh, Nuri Üysen, Necmi Asfuroğlu, Recep Atakaş, Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.

Amatör Spora Hizmet Ödülü: Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Karayılşan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve ASKF Hatay Şube Başkanı Mehmet Öztürk.

Spor Yazarı Yorumcu Basın Ödülü: Kanal Türk Televizyonu, TRT Yapımcısı Mürşit Aslan, Spor Yorumcusu Serdar Bali ve Spor Yorumcusu Serhat Ulueren

Hakem Gözlemci Temsilci Ödülü: TFF Temsilcisi Ali Atasever, TFF Temsilcisi Ayhan Kabakçı, Hatay İl Hakem Kurulu Başkanı Faik Över ve TFF Temsilcisi Levent Erköse

Teknik Direktör Eğitimci Ödülü: İskenderun İkem Koleji, Levent Arıkdoğan, Mehmet Mursaloğlu, Ümit Payaslı.

Duayen Futbolcu Ödülü: Ali Sapmaz, Bayram Toysal, Mehmet Ercik, Mehmet Kakil ve Mehmet Kurt

Şampiyonluk Anısına: Hikmet Çinçin (Hatayspor Kulüp Başkanı.)

Günün Anısına: TÜRFAD Genel Başkan Yardımcısı Turan Sarıgülle, Milli Takım Eski Teknik Direktörü Metin Türel, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Nurullah Sağlam, Yücel İldiz, Sinan Vardar, Ali Gültiken, Gökhan Güney, Mehmet Sümer, Sabahattin Uygun, Levent Devrim, Yılmaz Bal ve İhsan Aydeğer.

Bu arada ödül törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Teknik direktör Bayram Toysal, mazeretleri dolayısı ile katılamadılar.

ilginç hizmet ödülü :hmmm ne hizmet ettiki milli takımda 4 maçta 3 puan :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt