Türe Üye 'Nur'' Alıntı: dağıtıyorlar yaa demek ki illere göre değişiyor hani promosyon gibi dağıyorlar burada çay sucuk filan tadına bakmak amaçlı dağıtırlar ya aşurede o şekilde dağıtıyorlar ya marka firmalar yada market sahibi Genişletmek için tıkla ... Bizim apartmanın kadın sakinleri sağolsunlar çok hamaratlar mmm
'Nur'' Alıntı: dağıtıyorlar yaa demek ki illere göre değişiyor hani promosyon gibi dağıyorlar burada çay sucuk filan tadına bakmak amaçlı dağıtırlar ya aşurede o şekilde dağıtıyorlar ya marka firmalar yada market sahibi Genişletmek için tıkla ... Bizim apartmanın kadın sakinleri sağolsunlar çok hamaratlar mmm
Furkan Emekli Üye Aşure'nın Ardından vişne suyunu dolaba koydum yine unutmuşum buz oldu bunu da içeyim mi Hidayet abi ? Bence bunun sevabı yoktur.
Aşure'nın Ardından vişne suyunu dolaba koydum yine unutmuşum buz oldu bunu da içeyim mi Hidayet abi ? Bence bunun sevabı yoktur.
Tuba Üye Furkan Emekli' Alıntı: Aşure'nın Ardından vişne suyunu dolaba koydum yine unutmuşum buz oldu bunu da içeyim mi Hidayet abi ? Bence bunun sevabı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Şifası var iç iç
Furkan Emekli' Alıntı: Aşure'nın Ardından vişne suyunu dolaba koydum yine unutmuşum buz oldu bunu da içeyim mi Hidayet abi ? Bence bunun sevabı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Şifası var iç iç
Emrgncy Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Desene ticarete dökmüşler... Genişletmek için tıkla ... Aynen Üstad'ım... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Bizim apartmanın kadın sakinleri sağolsunlar çok hamaratlar mmm Genişletmek için tıkla ... Adres ver Süleymaaaaaannnn.... - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Aşure'nın Ardından vişne suyunu dolaba koydum yine unutmuşum buz oldu bunu da içeyim mi Hidayet abi ? Bence bunun sevabı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Donmuş vişne suyu içilebiliyor mu? içebilirsen (ki hiç tavsiye etmem ) sevabı yoktur, cefâsı çoktur...
OttomaN TigeR' Alıntı: Desene ticarete dökmüşler... Genişletmek için tıkla ... Aynen Üstad'ım... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Bizim apartmanın kadın sakinleri sağolsunlar çok hamaratlar mmm Genişletmek için tıkla ... Adres ver Süleymaaaaaannnn.... - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Aşure'nın Ardından vişne suyunu dolaba koydum yine unutmuşum buz oldu bunu da içeyim mi Hidayet abi ? Bence bunun sevabı yoktur. Genişletmek için tıkla ... Donmuş vişne suyu içilebiliyor mu? içebilirsen (ki hiç tavsiye etmem ) sevabı yoktur, cefâsı çoktur...
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Buzlu aşure yemek caiz midir hocam ? Genişletmek için tıkla ... Senin bu soru kör ekmeğe bassa günah olur mu hocam? Gibi birşey olmuş Furkan
Furkan Emekli' Alıntı: Buzlu aşure yemek caiz midir hocam ? Genişletmek için tıkla ... Senin bu soru kör ekmeğe bassa günah olur mu hocam? Gibi birşey olmuş Furkan
Emrgncy Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Senin bu soru kör ekmeğe bassa günah olur mu hocam? Gibi birşey olmuş Furkan Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Senin bu soru kör ekmeğe bassa günah olur mu hocam? Gibi birşey olmuş Furkan Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Hahahaha abi hiç güleceğim yoktu Genişletmek için tıkla ... canımsın.
Emrgncy Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Sen buraya gel ben sana en guzellerini yediririm abi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim...
Türe' Alıntı: Sen buraya gel ben sana en guzellerini yediririm abi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim...