gta vice city kurulumu
ilk önce rari android/obb klasorunun icine cikartin sonra apkyi kurun ve oyuna girin oyuna mobil veri veya wifi kapali girin siyah ekran cikarsa hep ekrana basi. geliyo
Ya agzı olan konusuyo 2gundur gta vıce cıtyı ındırdm kurmak ıcın ugrasıyodum apk yı kurun gta nın vıce cty ının o sd dosyası varya onu wınrarla acın klasor cıkacak karsına o klasoru sdcarttakı androıd dosyasına obb adlı dosya olusturun ve o sd yı acınca klasor halındekı dosyayı atn tamamdr sıyah ekran gelcek ılk basta bas bas cek yapn tamamdr bu arada ben sorunsz oynuyorumda hafıf kasmalar yapıyo normalmi? Hafıf kasma çok dgl
- - - Eklendi - - -
Bkın dkkat burdan oyunu ındırdn once apk yı yukle sonra sd dosyasını wınrarla ac ve dosya halınde sdkart androıd obbye atma sen wınrarla sd dosyasını actıgında dırek klasor cıkacak klasoru at mesela gta vıce yı ındırdn sd dosyayı wınrarla actın dırek karsına com.gtavıcıty dıye klasor cıkacak o klasoru sdkarttan androıd klasorune obb adlı klasor olusturun o gta nın sd dosyasının ıcındekı klasoru androıd den olusturdugunuz obb klasorune atın eger sd dosyadakı ıcerıgı klasor halınde kopyalamazsanız o klasorun ıcındekı dosyayı obbye kopyalarsanz calşmaz klasoru androhd obb ye atn
Kardesm kasma normal hafıf kasma var galıba bu kasmayı pachlerle hafıfletıyolar ve benım anlattıgm sd dosyasını sdkart androıd obbye atınca calısmamasını anlatıyorum mesala gta nın sd dosyasını ındırdınz sd dosyasını wınrarla acınca klasorlu halde com.gtavıcecıty dıye klasor olcak o klasoru sd karta gr androıde gır oraya yenı klasor ac obb adlı ve o klasoru ıcıne at gta vıce ctyı kur tamamdr sıyah ekran gelcem bas bas cek acılacak