besim.farhan
Üye
Birader sen bu forumun muhtarısın galibaheryerde varsın ayrıca sen note 2 ye telefonmu diyorsun birşey yapmak için 2 elini kullanman lazım herkesin zevki farklıdır ama note 2 asla almam hatta s3 bile almam bana göre çok büyükler birine alo diyeceksin suratın yarısı yok bide kılıf taksan komple surat gider telefonmu o be
iste bunu diyorum.tek bu degil nova3te de kasiyor ace2.
Galaxy S tek çekirdekli işlemci,tek çekirdek gpu ve 512 mb ram ile çift çekirdek cpu,gpu 1 gb ramli telefonu solluyor
Konusma tarzina dikkat et.Adamlar telefonu kullanmamis yok ace 2 soylede yok boylede lan olum s1 telefon mu la nova 3 ve mc4 de ace 2 sorunsuz oynatiyor.. Benim telefonumu bana ogretecek bunlar lagit sen eline s1 le ace 2 yi al o zaman anlarsin ace 2 nah söyle oldugunu :mad:
Adamlar telefonu kullanmamis yok ace 2 soylede yok boylede lan olum s1 telefon mu la nova 3 ve mc4 de ace 2 sorunsuz oynatiyor.. Benim telefonumu bana ogretecek bunlar lagit sen eline s1 le ace 2 yi al o zaman anlarsin ace 2 nah söyle oldugunu :mad:
"S1 telefonmu" diyen kimdi acaba?bana telefonunu övme ben ace 2 yi ovmuyorum. Sadece diger kullanicilari yanlis bilgilendiriyorlar nova 3 de kasiyomus bende neden kasmiyo? Allahalla herkese dandik ace 2 veriyolarda bana en iyisini mi veriyolar anlamadim. S1 de gguzel telefon ama ace 2 de onun kadar iyi bir telefon..
Hayır SGS müthiş desteği ile JB 4.2.1 devam ediyor.hatta Ubuntu Touch OS ile devam edecek .Sen?Birde telefona jb gelecek. S1 sanirim ginger ile mi devam ediyor?
Parasal çözüm mutlaka var.Parası olana.Destegi kesecegini sanmiyorum ama oyle bisey olursada baska telefon mu yoks3 gibi bisey alirim..
Evet doğru.. Bu arada senin telefonlarda bilgin cok gibi ama yanlis bilgilerinde oluyo.. Sana bir sorum olacak... Ben ace 2 ye root atip jb ye guncelleyebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?