gredyy06
Üye
-
Konu Sahibi
-
S2 hala hiçbir oyunda takılmıyor. S3mini ise çıktığı anda takıldığı oyunlar oldu. Ace 2 de bildiğim kadarıyla 1 çekirdekli var. Bunu s3mini de kullanıyor.
2 çekirdek cidden daha iyi. Ayrıca 1.2 ghz işlemci desteği ile daha da iyi. Sadece ekran kartı yeterli değil hani.
s3 mini kullanıp performansını denedin mi yoksa meydanı bos buldun da atiyor musun ??????
atma ben daha kastigini görmedim!!!
- - - Eklendi - - -
ayrıca ace 2 ve s3 mini oyun konusunda kıyaslanamaz kafan iyi galiba
ortalığı boş buldum atıyorum imzama bak lütfen.
S3mini de ace2 de defalarca inceledim. Menüde bile sıkıntılı telefonlar onlar.
Kullandığın telefonu tanımadan savunman komik bir durum.
s3 tavsiye etmem o kadar paran varsa ama s3ün gpusu baya iyi note ikidende iyi hatta bildiğim kadarıyla ama 1,5 belki 2 sene kasmadan 4 seneye kadar oynarsın ama kasmalar yaşayabilirsin sonradanpeki ben bugün s3 alsam kaç yıl sorunsuz oyun oynarım ?
s3 tavsiye etmem o kadar paran varsa ama s3ün gpusu baya iyi note ikidende iyi hatta bildiğim kadarıyla ama 1,5 belki 2 sene kasmadan 4 seneye kadar oynarsın ama kasmalar yaşayabilirsin sonradan
imzana bakınca ne oldu ? note 2si var büyük adam mı diyecekler ? gidip bi note 2 alınca adam olunuyorsa ben 15 tane alırım ama burada s3 miniden pahalı ve kaliteli note 2 kullanıyorsun diye şımarıklığın ve artistliğin lüzumu yok
imzana bakınca ne oldu ? note 2si var büyük adam mı diyecekler ? gidip bi note 2 alınca adam olunuyorsa ben 15 tane alırım ama burada s3 miniden pahalı ve kaliteli note 2 kullanıyorsun diye şımarıklığın ve artistliğin lüzumu yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?