kyoman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence yerinde bir kural... Bu kural ile kadınların hakları kısıtlanmıştır, gibi sinden laflar söylemek yanlış olur..
çok ama çok saçma nesi yerinde allah aşkına yaa.resmen özgürlükleri kısıtlanıyor..!
Bir kadın makyaj yapmazsa veya topuklu ayakkabı giymezse veya darpantolun giymezsse vb.. sıralayabiliriz ,, yani bu tarz giyim ve süslemeler yapmazssa sence kadında herhangi bir eksilme veya hastalık görülürmü ?
Bir kadın süslenir fakat aşırıya kaçmaz
Bir kadın giyinir fakat bütün vücut hizası belli olacak şekilde giyinmez ..
Şimdi bunlar sana çok ters geliyordur. çünkü sen böyle bir toplumun içinde büyümüşsündür..
Onun için ne kadar anlatsak boş olduğunu düşünüyorum..
önce kelimelerinize dikkat edin.benim nerde büyüdüğüm sizi bir zerre ilgilendirmez ki açıklama yapmak zorunda değilim.ben tutupta bir yerlerini teşhir etsinler demiyorum ya da çok abartılı makyaj yapsınlarda...kızdığım nokta adamlar şeffaf başörtüyü yasaklamış, topukluyu yasaklamış.bunlar cok saçma şeyler insan dilediği gibi giyinebilir o kişinin sorunudur.istediği gibi yaşayamıyorsa özgürlük bunun neresinde?ki ben onlarla kadın olunuyor ya da adam olunuyor demedim dememde lafımı anlayıp anlamadan başka yerlere çekerek değerlendirmenize hiç gerek yok...
Şeriatla yönetilen devletlerde kadınların sesinin çıkmasını beklemek komik
haklısınbilgili insanın hali bir başka oluyor..
haklısın
malezya şeriatla yönetilmiyor
salla gitsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?