Haber BLU Vivo XL akıllı telefon 100 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
BLU Vivo XL akıllı telefon 100 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu
BLU Products’ın yeni giriş seviyesi modeli ABD’de BestBuy üzerinden satışta…



Akıllı telefon pazarında her ne kadar, Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei, LG gibi isimler ön plana çıksa da daha küçük ölçekli bir çok akıllı telefon üreticisi pazarda mücadele ederken, özellikle de Çin kökenli firmalar dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak diğer ülkelerde de üreticiler yer alırken, bu ülkeler arasında ABD öne çıkmakta.




ABD Miami merkezli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan BLU Products, özellikle düşük fiyatlı modelleri ile kendinden söz ettiriyor ve cihazları da ABD ve Latin Amerika pazarında alıcı buluyor.

Devamlı olarak yeni modellerle, ürün yelpazesini genişleten firma, bir kaç hafta önce BLU Vivo XL adı ile yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon modelini duyurmuştu. Bu akıllı telefon gelen bilgilere göre Amerika Birleşik Devetleri pazarında satışa sunuldu.

BLU Vivo XL, BestBuy üzerinden satın alınabiliyor ve sadece bu hafta sonu 149.99$ yerine 99.99$ satışta.

Akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekran içeriyor ve cihazın yonga seti de 1.3Ghz saat hızında çalışan Cortex-A53 tabanı işlemci ve Mali-T720 grafik işlemci içeren MediaTek MT6753 olarak belirlenmiş.

BLU Vivo XL 2GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 5.1 Lolllipop mobil işletim sistemi diğer özellikler olmakta.

BLU Vivo XL akıllı telefon 100 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu - MaxiCep
 


Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
100x3+kaydı+komisyonu=650-700 liraya piyasaya çıkar burada olsa :D
 
lazye

lazye

Üye
şu cihaz burda olsa peynir ekmek gibi satar ya yazık cidden bu özelliklerle olan telefonlar 1000 tl bandında 100 dolara satın alınabiliyor dışarda tabikide biz neden 1000tl veriyoruz cidden yazık bu paralara haber için teşekkürler ayrıca
 


Üst Alt