Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski diye telefon almayacak mıyız yahu 4S de almayalım o zaman aynı yıl s2 ile yani iş yapan telefonsa neden alınmasın ki JB de alacak bir telefon bana göre de Advanced'den de çok çok daha iyi ki Samsung'un optimizasyon olarak en iyi cihazlarından hatırlatırım Advanced'ı inceledim ve s2 nin yanına yaklaşacağını pek sanmıyorum.
Symbianize
Üye
Bence yurtdisi bi 4sa sorun olmaz
Why Always Me
Üye
Konu Sahibi
1200 Liraya Sıfır 2 yıl yurtiçi Garantili Peşin İphone 4S bulamazmıyım ben şimdi acil bulmam lazım
çok çok zor bulamazsın ancak 1-2 aylık 2. olur bak onuda tavsiye ederim ama telciden değil kişiden ve de benim tavsiyem de pişman olmayacağın tek telefon s2
Symbianize
Üye
Bulamazsin ama yurtdisi al nolcakki ? Garanti neyi degistiriyor ekran kirildi kasa cizildi biyeri ezildi servis yapiyomu anca yazilima el atiyo onu kendinde yaparsin
çok çok zor bulamazsın ancak 1-2 aylık 2. olur bak onuda tavsiye ederim ama telciden değil kişiden ve de benim tavsiyem de pişman olmayacağın tek telefon s2
Bulamazsin ama yurtdisi al nolcakki ? Garanti neyi degistiriyor ekran kirildi kasa cizildi biyeri ezildi servis yapiyomu anca yazilima el atiyo onu kendinde yaparsin