Maksimum 1200 TL ye önerebileceğiniz telefonlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abandonware

abandonware

Üye
bencede s2 eskidi.. ben yidene galaxy s advance derim.. en azından eski değil :D ve de 0 alırsın, 2. elede bulaşmazsın :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bencede s2 eskidi.. ben yidene galaxy s advance derim.. en azından eski değil :D ve de 0 alırsın, 2. elede bulaşmazsın :oke:
Eski diye telefon almayacak mıyız yahu :D 4S de almayalım o zaman aynı yıl s2 ile yani iş yapan telefonsa neden alınmasın ki JB de alacak bir telefon bana göre de Advanced'den de çok çok daha iyi ki Samsung'un optimizasyon olarak en iyi cihazlarından hatırlatırım :) Advanced'ı inceledim ve s2 nin yanına yaklaşacağını pek sanmıyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence yurtdisi bi 4sa sorun olmaz

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
1200 Liraya Sıfır 2 yıl yurtiçi Garantili Peşin İphone 4S bulamazmıyım ben şimdi acil bulmam lazım :D

osicik

Üye
1200 Liraya Sıfır 2 yıl yurtiçi Garantili Peşin İphone 4S bulamazmıyım ben şimdi acil bulmam lazım :D
çok çok zor bulamazsın ancak 1-2 aylık 2. olur bak onuda tavsiye ederim ama telciden değil kişiden ve de benim tavsiyem de pişman olmayacağın tek telefon s2 :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Bulamazsin ama yurtdisi al nolcakki ? Garanti neyi degistiriyor ekran kirildi kasa cizildi biyeri ezildi servis yapiyomu anca yazilima el atiyo onu kendinde yaparsin

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
çok çok zor bulamazsın ancak 1-2 aylık 2. olur bak onuda tavsiye ederim ama telciden değil kişiden ve de benim tavsiyem de pişman olmayacağın tek telefon s2 :oke:

Bakıcaz artık ya İphone 4S çok istiyorum :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi

Suan 4S kullaniyorum ve yemin ediyorum 4 gunlugune galaxy s3 kullandim 4sin yakindan gecemez sakin androide bulasma bence

4S Al diyosun yani :)

- - - Eklendi - - -

Bulamazsin ama yurtdisi al nolcakki ? Garanti neyi degistiriyor ekran kirildi kasa cizildi biyeri ezildi servis yapiyomu anca yazilima el atiyo onu kendinde yaparsin

Aldığın cihazda teknik yönden bir sorun varsa ? donanımsal veya yazılım konusunda o zaman ne olacak uğraş dur belki sesini duyan olur.

Symbianize

Symbianize

Üye

4S Al diyosun yani :)

- - - Eklendi - - -

Aldığın cihazda teknik yönden bir sorun varsa ? donanımsal veya yazılım konusunda o zaman ne olacak uğraş dur belki sesini duyan olur.

Cihazi satin alcagin yerde elden kontrol edeceksin . 4S diyorum cunku gercekten hakkini veriyor telefon galaxy s3 yanindan gecemez gozumde

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
kubilay054

kubilay054

Üye
4s alabiliyorsan tabiki 4s al ama 1200 e sıfır S2 rahat bulursun oda olabilirr

Astrosman

Astrosman

Üye
Ucuz sitelerden s2 alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt