Maksimum 1200 TL ye önerebileceğiniz telefonlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Maksimum 1200 TL ye önerebileceğiniz telefonlar ?
Arkadaşlar yaklaşık 1200 TL gibi bir bütcem var, belki de daha az ama maksimum 1200 yani..İphone 4S almayı bayadır düşünüyorum, çok da istiyorum, bu fiyata bulabilirmiyim sıfır olarak ? veya İphone 4S alma mı dersiniz, yerine önerebileceğiniz iyi cihazlar var mı bu konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Malum yerden yurtdışı simfree pasaport kaydı yapılmış sıfır 4sleri 1200-1300 civarı getirtiyorlar 1 yıl uluslararası garantili :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı cihazlara da güvenemiyorum yahu bir türlü :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S de bi ucuzlamadı arkadaş hala pahalı :D

Epple

Epple

Üye
Bence 4s al. En az bi 6-7 ay daha -bana gore tabi- en iyi telefon unvanini korur bence. Hem ucuzlar iPhone 5 piyasaya surulunce de. Sahsen ben 5s bekliycem :D o zamana kadar 4s devam.

bolamanle

Üye
Nokia lumia820i bekle

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Bence 4s al. En az bi 6-7 ay daha -bana gore tabi- en iyi telefon unvanini korur bence. Hem ucuzlar iPhone 5 piyasaya surulunce de. Sahsen ben 5s bekliycem :D o zamana kadar 4s devam.

Bende 4S çok istiyorum da 1200 Tl ye sıfır garantili nerden bulucam o var işte :D

Epple

Epple

Üye
iPhone 5 piyasaya surulsun illaki duscek. Ama 1200e sifir bulurmusun bilmem.

Edit: Aslinda zorlasan bulursun da.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 piyasaya surulsun illaki duscek. Ama 1200e sifir bulurmusun bilmem.

Edit: Aslinda zorlasan bulursun da.

Bi bulsam zaten bidaha telefon değiştirmicem :D 1200 son limitim peder beyi anca ikna ettik :D

blckstr

blckstr

Üye
Darty mağazalarında o civara sıfır Galaxy Note ve Galaxy S2 bulabilirsin. Paralel ithalat ama iki sene yurt içi garantisi mevcut.

Kerim.

Kerim.

Üye
4s iyidir bulursan al:oke:

Epple

Epple

Üye
Magazadan degil de bu online satis sitelerinden bulursun. iPhone 5 adam gibi bisey olsaydi benimkini satardim sana sifirdan tek farki sifir olmamasi oyle soyleyim sana :D

abandonware

abandonware

Üye
galaxy s advance öneririm :good:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Magazadan degil de bu online satis sitelerinden bulursun. iPhone 5 adam gibi bisey olsaydi benimkini satardim sana sifirdan tek farki sifir olmamasi oyle soyleyim sana :D

Sıfır lazım 1200 peşin paraya bulunur belki bakalım :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 derim kardeş :good:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle s2 derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt