Lumia 820 iyide almakta istiyorum fakat oyunlar markette paralı ve internette olanlarıda yüklenemiyomuş bu yüzden acaba android bi telefonmu alsammı diye düşünüyom ne dersiniz?
malesef windowsphone market yüzünden nokia lumia almayı düşünüyordum soğuttu bu market olayı androidde böyle bi sıkıntı yok samsunglarda hafıza kartına uygulama atılamıyormuş root filan lazımmış tabi sana kalmış ama bence android düşünLumia 820 iyide almakta istiyorum fakat oyunlar markette paralı ve internette olanlarıda yüklenemiyomuş bu yüzden acaba android bi telefonmu alsammı diye düşünüyom ne dersiniz?

hımmm gm discovery'nin dokunmatiği nasıl deniyeniniz veya bileniniz varmı((5800 kullanıyodum onun ki gibi olmasında)),ayrıca 1000 liranın 100/150 lira kadar üstüne çıkabilme ihtimalim çok az da olsa olabilir 1150'ye nasıl bi telefon önerirsiniz(ramı yüksek,dokunmatiği iyi ve ekranı sağlam olan)
, gm discovery iyi ve fiyatıda iyi(en azından 400tl cebimde kalır) gm discovery alacağım galiba. Son bir sorum olacak gm discovery kullanan varsa ses kalitesi nasıl çok müzik dinlerim telefonumda 900 tane şarkı var öyle diyim size ses kalitesi nasıl?(5800 xpressmusic'le karşılaştırdğımızda hangisi iyi
)yooo bence gayet iyi hem dh hem de youtube dan incelemelerina bakarsan ses kalitesinin normal olduğunu anlarsın sesi ne cızırtılı ne de az benceGm discovery nin ses kalitesi iyi değil dh nin videosuna bak.
ben iphone öneriyorum 2 ci el 4s veya sıfır 4nexus 4 iyi fakat fiyatıda iyi, gm discovery iyi ve fiyatıda iyi(en azından 400tl cebimde kalır) gm discovery alacağım galiba. Son bir sorum olacak gm discovery kullanan varsa ses kalitesi nasıl çok müzik dinlerim telefonumda 900 tane şarkı var öyle diyim size ses kalitesi nasıl?(5800 xpressmusic'le karşılaştırdğımızda hangisi iyi
)

ses kalitesi gayet iyiymiş kullanan herkes öyle söylüyor.mesut çevik htc one kullanıyor e adam tabi ona alışmış gm nın ses kalitesi htc one a göre kötüdür haliyle ondan öyle demiştirGm discovery nin ses kalitesi iyi değil dh nin videosuna bak.