olmuyor kardesim
hocam benim verdiğim linki kullansaydınız keşke. Onda bir sorun yoktu.
hocam benim verdiğim linki kullansaydınız keşke. Onda bir sorun yoktu.
bu konudaki linkle benim verdiğim link mod tarafından değiştirilmişti zaten hocam siz silmişsiniz heralde
buyrun link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yok işte sizin linkiniz değildi. Sizin link çalışmıyordu konu kilitlendi bende upload ettim moda verdim konudaki linki değiştirdi. Sizde gelip yorumları görünce linki değiştirdiniziyide bu link zaten en başta konudaki benim linkim, ve bu da çalışmıyor.![]()

....iyide bu link zaten en başta konudaki benim linkim, ve bu da çalışmıyor.
- - - Eklendi - - -
Ama bu çalışıyor, şimdi denedim..
yok işte sizin linkiniz değildi. Sizin link çalışmıyordu konu kilitlendi bende upload ettim moda verdim konudaki linki değiştirdi. Sizde gelip yorumları görünce linki değiştirdiniz![]()

şimdi denedim ikimizin linkide çalışmıyor hocam
![]()
durun ben bir daha upload edeyim![]()
Buradan Jaf Programını indirin. Jaf 1.98.62 + Emulatör
Kurulumunu aşağıdaki anlatım dahilinde yapın.
Jaf Kurulumu Resimli Anlatım
..
..
Yükledikten sonra telefonunuza hard format atın telefon açıldıktan sonra ülke ve şehiri seçin ve hafıza kartını biçimlendirin.(Sadece hafıza kartı içindeki "private" "resource" "sys" "system" klasörlerini silsenizde olur) daha sonra CFW yükler gibi telefonunuzu Ovi Suite modunda bilgisayara bağlayın. "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v3" dosyasını açarak hiçbir şeye dokunmadan "GO" yazısına tıklayın.
1- Jaf Emulator'de BB5 sekmesini seçtikten sonra ilk olarak "Phone Mode" yazan yerden "OFFLINE" seçeneğini seçin sonra "CRT 308" seçeneğinin tikini kaldırın. Devamında sırasıyla "Dead USB" , "Manual Flash" , "Factory Set" ve "Nomal Mode" seçeneklerine tik koyun.
Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : MCU tıklayıp (hangisini indirdiyseniz) C0r dosyasını seçiyoruz.
Sonra aşağıdaki resimdeki gibi : PPM tıklayıp rofs2 dosyamızı seçiyoruz.
Sonra aşağıdaki resimdeki gibi Ape Variant tıklayarak indirdiğimiz .uda.fpsx dosyasını seçiyoruz
Son durum aşağıdaki gibi ise : Flash'a basıp çıkan uyarıya evet dedikten hemen sonra Güç düğmesine basıp çekiyoruz.Done derse başarılı geçmişdir...İlk Flashlamanız hayırlı olsun.
anlatımı buna bakarak yap:
- - - Eklendi - - -
Linkte işte bu: