Perfect!
Üye
kaç para gidio yaaa
32 sms diyor... ( ama hangi operatörde ne olur bilmiyorum)
kaç para gidio yaaa
pc versiyonunu yükledim .. Oyunu 3 sefer bitirdim ancak telefonda bu oyunu oynamak pahabiçilemez onu anladım..
yeter lanet manet olsun smsler buna feda olsun.. Adamların emeği var yani şimdi takdir etmek gerekli..
alıyorum kurtuluyorum..
kaç gündür uğraşıyorum tam sürüm olduğunu iddaa eden kaç tane forum varsa hepsini denedim.. Rus sitelerinin bile altını üstüne getirdim ancak sonuç hep aynı..pc versiyonunu yükledim .. Oyunu 3 sefer bitirdim ancak telefonda bu oyunu oynamak pahabiçilemez onu anladım..
yeter lanet manet olsun smsler buna feda olsun.. Adamların emeği var yani şimdi takdir etmek gerekli..
alıyorum kurtuluyorum..
![]()
kaç gündür uğraşıyorum tam sürüm olduğunu iddaa eden kaç tane forum varsa hepsini denedim.. Rus sitelerinin bile altını üstüne getirdim ancak sonuç hep aynı..pc versiyonunu yükledim .. Oyunu 3 sefer bitirdim ancak telefonda bu oyunu oynamak pahabiçilemez onu anladım..
alıyorum kurtuluyorum..
![]()
oyun bitirdiğimin ispatı...
<br />arkadaşlar bulundumu bu oyuna bir çözüm geçekten müthiş bir oyun ama 32sms çok fazla yaw :/