Majesty v1.0 ve v1.4

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
32 sms fazla :ağlarım: şöyle 16 fln olaydı tam sürüm alırdım

rapciomer

Üye
arkadaşlar ben bir çözüm söyliyim kendim buldum ama ilk bölümünü biterebildim update yapmam gerektiği için daha oynayamıyorum her neyse oraya kadar nasıl oynadın derseniz oyunu sürekli save yapıyorım ekrana sms yazısı gelince hiç birşeye basmadan kırmızı tuştan kapatıyorum sonra tekrar giriyorum oyuna ve play dan load ı seçip oyuna giriyorum ilk kısmı bitirdim fakat diğer kısma geçemedim keşke tam versionunu bulabilsem :S

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
kaç gündür uğraşıyorum tam sürüm olduğunu iddaa eden kaç tane forum varsa hepsini denedim.. Rus sitelerinin bile altını üstüne getirdim ancak sonuç hep aynı..:) pc versiyonunu yükledim .. Oyunu 3 sefer bitirdim ancak telefonda bu oyunu oynamak pahabiçilemez onu anladım..:) yeter lanet manet olsun smsler buna feda olsun.. Adamların emeği var yani şimdi takdir etmek gerekli.. :) alıyorum kurtuluyorum..:)

warhacker

warhacker

Üye
kaç gündür uğraşıyorum tam sürüm olduğunu iddaa eden kaç tane forum varsa hepsini denedim.. Rus sitelerinin bile altını üstüne getirdim ancak sonuç hep aynı..:) pc versiyonunu yükledim .. Oyunu 3 sefer bitirdim ancak telefonda bu oyunu oynamak pahabiçilemez onu anladım..:) yeter lanet manet olsun smsler buna feda olsun.. Adamların emeği var yani şimdi takdir etmek gerekli.. :) alıyorum kurtuluyorum..:)

sonuç? aldınmı noldu?

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi

gerçektenten güzel bir oyun evet ve değerde.
ancak oyunu düzenlersem belki o uyarıyı kaldırabilir diye düşünüyorum deniyecem bunu bakalım. başka yolda yok gibi.

dadaraz

dadaraz

Üye
gerçektende pc versiyonundan daha güzel oyun, katılıyorum...

ali0503

ali0503

Üye
Arkadaşlar ben bu oyunu 8. Bölüme kadar oynadım.nasıl oynadım derseniz 25 dakikada bir oyundan atıyor du 25 dakika dolmadan save yapıp çıktım ve 8.bölme kadar gelebildim ama ondan sonraki bölüm açılmadı geride bir 8 bölüm daha kaldı acaba demo olduğu için mi 8.bölüme kadar sürüyor yoksa 8.bölüm kadar mı oyun.oyunu satın alan varsa ne kadar ilerlediğini yazabilir mi ben oyunu satın alsam şimdi geri kalan bölümleri oynayabilirmiyim acaba?

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
oyunu bitirdim diyenler var

--------------- Ekleme ---------------

oyunu bitirdim diyenler var

ali0503

ali0503

Üye
oyun bitirdiğimin ispatı...

Progressivity

Progressivity

Üye
bu oyun çok güzele benziyor hakkaten ama tank ve treasures of montezuma2 gibi bu oyunun da aktivasyon istediğini söylüyorsunuz, en sevdiğim oyunlar hep aktivasyon istiyo ya inş fullünü bulabiliriz :/

FATIH_999

Üye
arkadaşlar bulundumu bu oyuna bir çözüm geçekten müthiş bir oyun ama 32sms çok fazla yaw :/

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
yapıcak bişey yok malesef.. :tebessüm:

SanalDilenci

SanalDilenci

Üye
Sanırım kimse bulamadı. Oyun gerçekten çok güzel. Ama 32 sms fazla.:hmmm

'Patron

'Patron

Üye
:tşk:

ertosan

Üye
arkadaşlar bulundumu bu oyuna bir çözüm geçekten müthiş bir oyun ama 32sms çok fazla yaw :/
<br />
<br />

ovi store da 3.6o yani 3 lira 60 kurus bi bakın istersenz ben almayı dusunuorm

gapxel

Üye
Kredi Kartı numarası istiyor ovide. Allah için birisi bulsun şu oyunu yav :S .. Deli olacam. 32 sms istemiyor ki.. istese verecem valla :D. Bi yere mesaj yolluyorsun 50 kuruşa sonra ordan bi mesaj geliyor 1 tlye sonra da bi site veriyor ama dili Rusça sitenin:S

bitesalix

Üye
sen şu rusça siteyi bi versene

dadaraz

dadaraz

Üye
Oyunu Ovi'den aldım. Verdiğiniz her kuruşu fazlasıyla hakediyor. Daha öncede yazdığım gibi 5800'da bugüne kadar oynadığım en kaliteli ve en zevkli oyun. 3.65 TL sanırım, bu parayı nereye harcamıyoruz ki. IRONSIGHT'ın signed versiyonu bir türlü çıkmadığından 4.95 TL'ye onuda aldım, inanın asla verdiğiniz paraya değecek bir oyun değil. Bugüne kadar asla mobil bir oyuna para vermemiş biriyim ama Majesty'i satın aldığıma kesinlikle pişman değilim. Herneyse sözü daha fazla uzatmadan Ovi'den kaldırılmadan alın, kaçırmayın derim. :evet:

Üst Alt