Majesty v1.0 ve v1.4

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
Majesty v1.0 ve v1.4
Features

* fully adapted for mobile phones cult strategy of indirect control
* 10 kinds of characters with dozens of parameters, individual weapons and armor
* a dozen different kinds of monsters
* dozens of spells
* 30 types of buildings with an option to upgrade
* 8 story missions (plus a new mission after game update)

not: oyun ingilizcedir.
not2: oyun 1. bölümden sonra aktivasyon istemektedir.

video :

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fatih.berat, retry55, rsm39 ve 13 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler

dadaraz

dadaraz

Üye
Teşekkür ederim, 5800'ı aldığımdan beri telefonuma kurduğum en mükemmel, en beğendiğim oyun oldu. (Sanki bu oyunu daha önce pcde de oynamış gibiyim ama emin değilim...) Oyun herşeyiyle çok ama çok kaliteli ve inanılmaz zevkli, tabii keyif almak için bu oyun türünü sevmek ve bu tür oyunlara yabancı olmamak gerek diye düşünüyorum. Herneyse lafı uzatmadan son söyleyeceğim şey oyun tam sürüm değil demo versiyonu, training bölümünü geçtikten sonra tam sürüm haline getirmek için mesaj göndermek gerekiyor, eğer kabul etmezseniz oyundan çıkıyor bilginiz olsun. Eğer tam sürümüne rastlarsam buraya linkini eklerim, sizde rastlarsanız lütfen ekleyin. Buna rağmen bu konu başlığını açan arkadaşa gerçekten teşekkür ederim... :oke:

[H]ouse

[H]ouse

Üye
Teşekkürler eline sağlık :)

cemal1905

cemal1905

Üye
su oyunun fulunu bulana sonsuz tesekkurler simdiden

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, 5800'ı aldığımdan beri telefonuma kurduğum en mükemmel, en beğendiğim oyun oldu. (Sanki bu oyunu daha önce pcde de oynamış gibiyim ama emin değilim...) Oyun herşeyiyle çok ama çok kaliteli ve inanılmaz zevkli, tabii keyif almak için bu oyun türünü sevmek ve bu tür oyunlara yabancı olmamak gerek diye düşünüyorum. Herneyse lafı uzatmadan son söyleyeceğim şey oyun tam sürüm değil demo versiyonu, training bölümünü geçtikten sonra tam sürüm haline getirmek için mesaj göndermek gerekiyor, eğer kabul etmezseniz oyundan çıkıyor bilginiz olsun. Eğer tam sürümüne rastlarsam buraya linkini eklerim, sizde rastlarsanız lütfen ekleyin. Buna rağmen bu konu başlığını açan arkadaşa gerçekten teşekkür ederim... :oke:

su oyunun fulunu bulana sonsuz tesekkurler simdiden

oyunu önce tam sürüm sanmıştım. ama değilmiş. (başlık düzeltildi)
bulmaya çalışıcam.

--------------- Ekleme ---------------

oyunun v1.4 ünüde ekledim. ancak tam sürüm değil.

mreren38

mreren38

Üye
olsa akardık :) Teşekkürler.

turkemrah

turkemrah

Üye

bir de bunu deneyin arkadaşlar... ben training + 1. bölümünü bitirdim, şimdi 2. bölümü oynuyorum, mesaj göndermemi falan da istemedi...

cemal1905

cemal1905

Üye

bir de bunu deneyin arkadaşlar... ben training + 1. bölümünü bitirdim, şimdi 2. bölümü oynuyorum, mesaj göndermemi falan da istemedi...

deniyorum şimdi

Revengeful

Emekli Yönetici
Kendini oyuna kaptırmıştır belki :ehe

Teşekkürler :)

cemal1905

cemal1905

Üye
biraz isim vardı kardes daha bakmadım ama bakınca cvp atarım

turkemrah

turkemrah

Üye
arkadaşlar malesef 2. seviyede sms istiyor... çok güzel oyun ama 32 sms etmez zannımca... yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
sanırım tek yol sms :hmmm
.sis olsaydı iyidi ama .jar

cemal1905

cemal1905

Üye
buda sms istiyo gene olmadi

selcen11

Üye
Bu oyun onlinemi arkadaşlar ?

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
nasıl yapabiliriz bu lanet şeyi yaa nası bişeydir bu..? Adamlar sistemi bu kez sağlam yapmış.. genelde jar sistemli oyun/uygulamalar basit bi düzeneğe sahiptir. . bi saat gibi bir süre uğraşılırsa yapılabilmesi mümkündür.. ama bu kanser bişey hacı bulaşılmaz yani.. Deep freeze gibi bişe bu.. Bölüme alakalı olan bişey değil ayrıca belirli bi zaman düzeneği koymuşlar oyuna çok fazla oyalanırsan ilk bölümde (öğrenme modunda) bile mesaj gelebiliyo..

rolyef

Üye
kaç para gidio yaaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt