bişeyi çok merak ettim kafayı yiyecem yardım ederseniz sevinirim. note 2 için xustom rom yaptım herşey tamam ama super su kodlaması yok deyip duruyor bi yardım eli uzatın daa
5 gündür bilgisayar başındayım ölecem burlarda
Dsixda kitchenla gelen super su..super user bide old yazan lar var 3 ününede denedim ama olmadi old yazan zaten çalışmadı. Yani roma super su yu gommek icin hangi dosyalar gerekli acaba ? Ayrica en azindan ilgin için teşekkürler
Dsixda kitchenla gelen super su..super user bide old yazan lar var 3 ününede denedim ama olmadi old yazan zaten çalışmadı. Yani roma super su yu gommek icin hangi dosyalar gerekli acaba ? Ayrica en azindan ilgin için teşekkürler
Xbin klasorunde su diye dosya var bin klasorunun icinde .ext/.su var etc klasorunun icinde init.d/99supersudaemon var
Diger romlari da inceledim bunlarin hepsi onlarda da var ama cozum yok romu yukleyince gene su kodlamasi yok diyor
Vallahi tablet çöktü. bu arada aynı özellik cihaz demişsin ben 2 gün önce Htc one X e Htc one X + rom portlamak istedim yine olmadı. Halbuki işlemcinin hızı ve dahili hafıza kapasitesi hariç herşeyi aynı. Ya ben yapamıyorum yada her cihaz olmuyor
Hocam one x ve plus kullanicisisin sanırım şimdi duydugum haberlere göre htc one x ve plus a güncelleme vermiyecekmiş gerçi şuan 4.2.2 güncellemesinde sorun yok ama 4.4 güncellemesi eğer alsaymış canavar olur diyorlar bizim cihazlara bu durum doğru mu ve şuan cwf yukleyince telefona şuanki yazılıma göre baya fark ediyor mu ?
Bu romport isi ii de port rom performans olaraj baya kötübenim tabletin port romunh yapmışlar xxdada 4.2.2 iste ben antutudan OC fln yokkernelde yok ztn 12bin den biraz fazla puan aldım port ro 6,7 bin puan aliyor