Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
Magaza da en güzel hava durumu uygulamasi Amazing Weather HD, hic sIkInti cekmiyorum ve gayet basarili...herkese tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: leeshore

csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum uygulamada yazım hatası var sanırım. Resimde ikinci WP8.0'ın WP8.1 olması gerekmiyor mu?

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: beats
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Bing'in uygulaması kadar hoş ve güzel. Yalnız o son güncelleme diye yazmasa daha iyi olurdu.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Özgür abi yanlış anlama ama programın çevirisini sen yaptığın için mi programı biraz poh pohladın?(Hiç bir hava durumu programı kullanmıyorum.)

Ama emeğin için teşekkürler indirmiyecek olsamda paylaşım için haber için tekrardan :tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum uygulamada yazım hatası var sanırım. Resimde ikinci WP8.0'ın WP8.1 olması gerekmiyor mu?

Metinde öyle yazıyordu, çevirirken benim de aklıma takıldı. Ancak orijinalini değiştirmek istemedim. Geliştiriciye bir sorarım.

Gelecekten gönderildi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
En iyisi demişşin abi ama bing ile aynı fark goremedım şuan en iyi hava uyg. Iphonda olan yahoo.ya bağlı olanıdır sanıyelık ve kesınlıkle doğrudur androdada var uyg olarak bi bizde yok .d

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
En iyisi demişşin abi ama bing ile aynı fark goremedım şuan en iyi hava uyg. Iphonda olan yahoo.ya bağlı olanıdır sanıyelık ve kesınlıkle doğrudur androdada var uyg olarak bi bizde yok .d

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
@bulutsuzgece arkadaşımız da zaten kendisine göre Windows Phone platformu için en iyi olduğunu belirtmiş ki bence de gerçekten çok iyi bir uygulama.

luckysleven

luckysleven

Üye
arayüz harika , bildirimler de güzel çeviri için de ayrıca teşekkürler ama tahminler diğerlerinde olduğu gibi bunda da tutarsız sanırım şöyle ki saatlik hava durumunda yağmur göstermezken anlık bildirim de sağanak var dedi .. Merkez olarak nereyi görüyor bilemiyorum ama tek bildiğim merkez sayılacak bir yerde olduğum ve burada havanın güneşli olduğu : )bir de uygulama sahibinden rica etsek uygulama ismini daha global bir isim ile değiştirse ? Prognoza biraz itici geldi : )

skynet

Üye
Tile'da prognoza yazmasa daha iyi olurmuş

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik ve luckysleven
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bir de uygulama sahibinden rica etsek uygulama ismini daha global bir isim ile değiştirse ? Prognoza biraz itici geldi : )

Bir şehrin farklı yerlerinde farklı koşullar olabiliyor, ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Uygulama ismine gelince; onu ben çeviri yaparken geliştiriciye söylemiştim aslında.
Prognoza, Türkçe'de "tahmin" anlamına geliyor.
Uygulamanın adı tahmin olsun dedim ama geliştirici aynı kalmasını istedi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
PureFood

PureFood

Üye
Her yönüyle çok iyi, inşallah tahminleri şaşırtmaz. Eline sağlık Özgür abi:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Her yönüyle çok iyi, inşallah tahminleri şaşırtmaz. Eline sağlık Özgür abi:)

İsim değişikliği konusunu bir kez daha gündeme getirdim.
Ama geliştirici Prognoza'nın bir nevi marka olmasını istiyor.
O yüzden değişikliğe pek sıcak bakmıyor.

Bir de sanırım 1 kişi bir yıldız vermiş, ona üzülmüş.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve PureFood
saynesim

saynesim

Üye
Gerçekten harika bir uygulama bildirimleride beğendim teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bugün güncelleme geldi.

Gelecekten gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Evet bundan daha iyisi yok iddia ediyorum yok, hele o bildirimler çok güzel :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
uygulamayı 20 gündür kullanıyorum wp deki diğer hava durumu uygulamaları gibi buda çok saçmalıyor günlük hava durumuna bakıyom nasıl oluyorsa güneşli hava gösterirken yağmur yağıyor hadi bulutlu dese yakın sonuç diyecem..

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bende sorun yok. Çiseleyen yağmuru bile yakaladı geçen gün. O gün tamam dedim bu program işi biliyor :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt