Tavsiye Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe]

skynet

Üye
Telefonundan bu linkte tıkla bakalım olacak mı
Bu seferde yükle yerine dene ve satın al çıktı Satın al deyince de daha önce satın aldınız demiyor ?

Tepkiler: emz

emz

Üye
Abi ben daha önceden yükleyip silmiştim ancak şimdi yükle değince para istiyor. Daha hiç deneme versiyonu yüklemedim. Bende neden gitti lisans?

Telgrafla gönderildi. (L520)

Tepkiler: skynet
Arkadaşlar sanırım herkesin lisansı gitti. Dun Microsoft canlı destekle görüştüm bir önceki sayfada sonlarda yapmıştım açıklamayı uzun uzun. Microsoft store dan canlı destekle görüşürseniz para iadesi yapabilirler

skynet

Üye
Abi ben daha önceden yükleyip silmiştim ancak şimdi yükle değince para istiyor. Daha hiç deneme versiyonu yüklemedim. Bende neden gitti lisans?

Deneme versiyonunu kur sonra bu dinchy87 kod ile tam sürüm yap
Edit: Uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde yine deneme sürümü oluyor

emz

Üye
Deneme versiyonunu kur sonra bu dinchy87 kod ile tam sürüm yap
Edit: Uygulamadan çıkıp tekrar girdiğimde yine deneme sürümü oluyor

Evet. İşte o yüzden bende daha deneme versiyonunu kurmadım. Onu yapımcı biraz değiştirecek. Kodu girince otomatik programı yükseltecek ve tam sürümü kuracak. Yoksa hep aynısını yapmak gerekir.

Ben deneme versiyonunu indirdim kod sormadı yazamadım satın al dedim yükledi fakat makbuz gelmedi para aldımı almadımı bilemiyorum

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Bende denemeyi yukledim normal calisiyor suanda

dakamon

Üye
Ne zaman güncellemesi düzelecek şu uygulamanın.

önceki şikayet devam ediyor programı açmayınca konum güncellemiyor sahat hep geride kalıyor

Dakika başı güncellemiyor zaten ama en geç yarım saat aralıklarla güncellemesi lazım

Maalesef güncellemiyor bu arada çok teşekkür ederim size yardımınızla tekrar full sürüm oldu program
Yalnız anlamadığım bir durum var program arayüzünde tam sürüm yazmasına rağmen mağazada satın al uyarısı var

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

şimdi bakalım akşam sabah kontrol ederim çok güzel program aksilikler olması normaldir halledilemeyecek bir durum yok sanırım

Bende hala sorun yok deneme surumunu kurdum gece eskisi gibi calisiyor