dakamon
Üye
Arkadaşlar hala uygulamayı değerlendirmeyen üyelerimiz varsa lütfen 5 yıldız vererek değerlendirsinler.
Böylesine iyi niyetli ve düşünceli bir geliştirici, iyi değerlendirmeleri hak ediyor diye düşünüyorum.
Şimdi bizde yüklü biz silmeyip bekleyelim mi?
Bu uyarı yazısı bende de çıkıyor ama uygulama çalışıyor.Gdr1 yüklü bende L820, bugün tekrar güncelleme yapmak istedi ama hata verdi, halen sorun devam ediyor anlaşılan, uygulama açıldığındaki ekran alıntısı :
Geçmişten Gönderildi ...
Kaldırmayın uygulamayı ben kaldırdım kurulmuyor lisansıda kaybettik büyük ihtimal
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu uyarı yazısı bende de çıkıyor ama uygulama çalışıyor.
Evet uygulama bende de çalışıyor, sadece güncellemiyor ve hata veriyor ...
thank you again! You are all great from Turkey, i got really good reviews from you all. There was just a few guys on other countries :) but that is not so much in the end of over 3000 review some bad is nothing :) but i always take this as a personal thing :P
Bu arada geliştirici, güzel yorumlardan dolayı Türkiye'deki tüm kullanıcılara teşekkür etti
Kod:thank you again! You are all great from Turkey, i got really good reviews from you all. There was just a few guys on other countries :) but that is not so much in the end of over 3000 review some bad is nothing :) but i always take this as a personal thing :P
Arkadaşlar uygulamayı güncelleme yapamadığı için kaldırmıştım şimdi yuklemeye çalışıyorum tekrar satın almam gerekiyor cidden lisans gitmiş
Arkadaşlar uygulamayı güncelleme yapamadığı için kaldırmıştım şimdi yuklemeye çalışıyorum tekrar satın almam gerekiyor cidden lisans gitmiş
Eyvallah, bizlerden de selam söyle Özgür, başka uygulamalar da yapmayı düşünüyor mu ?
Bende de güncellenmiyor özgür abi. Bekleyeyim mi düzeltilmesini yoksa silip tekrar mı kurayım?
Teşekkür ederim kupon kodu ile tekrar tam sürüme kavuştum ama merak ettiğim bi kısım var ben şimdi bu uygulamanın tam sürümünü mağazadan indiremeyecekmiyim? Mecburen deneme sürümünü mü yükleyeceğim her defasında kupon kodu mu girecez ayrıca bu kod ger defasında işe yarayacak mı ki. Microsoft yüzünden gül gibi uygulama lisansı uçtu mu şimdi yine 3 ₺ mi vermek lazım.Lisansı önceki sayfada yer alan uzun mesajda vermiştim
Teşekkür ederim kupon kodu ile tekrar tam sürüme kavuştum ama merak ettiğim bi kısım var ben şimdi bu uygulamanın tam sürümünü mağazadan indiremeyecekmiyim? Mecburen deneme sürümünü mü yükleyeceğim her defasında kupon kodu mu girecez ayrıca bu kod ger defasında işe yarayacak mı ki. Microsoft yüzünden gül gibi uygulama lisansı uçtu mu şimdi yine 3 ₺ mi vermek lazım.
Tekrar teşekkür ederim inşallah buna kalıcı çozum bulup lisansları geri verir microsoft. Aynı durum music sence adlı bir programda olmuştu yaklaşık 2 ay falan oluyor hala o programı indiremiyorum. İnşallah bunda o sorun olmaz en azından kod ile tam surum olmayı kabul eder sürekli inşallahBundan sonra kaldırmadığınız sürece bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Kaldırsanız bile yükle dediğinizde ücretsiz tekrar yükleyecek yada kupon kodu tekrar çalışacaktır sanırım.
Bir terslik olursa geliştiriciden yardım almanızı sağlayabilirim.
Hayır kaybetmediniz.
Şuradaki mesajı gözden geçirin
Tavsiye - Mağazanın en iyi hava durumu uygulaması: Prognoza [Türkçe] | Sayfa 4 - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?