PureFood
Üye
Prognozanın yapımcısından yeni çalışmalar.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla bende ücretli alıcam galiba. Adam çok uğraşıyor. Bide win10 da gelse win11 de gelse bu adam bu uygulamayı geliştirir.Ücretli satın aldığım için hiç sorun yok. Böyle geliştiricilerin uygulamalarına para verilir
bende anında parasını verdim hak edene vericeksin ki fark olsunÜcretli satın aldığım için hiç sorun yok. Böyle geliştiricilerin uygulamalarına para verilir
Bende de o sorun var yapımcısıyla konuştum oda farkında sorunun hava durumunu aldığı servisin hatasından dolayı olduğu. Hava durumu bilgisini sağlayan site yeniden dizayn mı ne ediliyormuş o yüzden bu hatalar varmış düzeltilmesini bekliyorum diyor. Ama böyle giderse olmaz ayıp etmiş olur kullanıcılara. Para verip alanda var sonuçta. Özgür abi bi kulağını çeksin.accuaweather dan alsın bari bilgiyi.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bide şöyle bir şey diyim sadece karlı havada bulutlu gosteriyormuş karlı gosterse uygulamada kar yağma animasyonunu gorebilecektik.malesef bu hata yüzünden göremiyoruz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bi kaç kez dene bir süre bekle o bendede oluyordu sonra gidiyordu.Ya bendede alındı diyor ama hep soyle bi hata alıyorum "meraklı beyinler bu hatayı beğenebilir" gibi bi hatayla karşılaşıyorum microsoft hesabım sekronize herşey tam ama hatayı alıyorum surekli
Ya bendede alındı diyor ama hep soyle bi hata alıyorum "meraklı beyinler bu hatayı beğenebilir" gibi bi hatayla karşılaşıyorum microsoft hesabım sekronize herşey tam ama hatayı alıyorum surekli
Eğer daha önce ücretsiz iken yüklediyseniz lisanslar gitti o yüzden o hatayı veriyorYa bendede alındı diyor ama hep soyle bi hata alıyorum "meraklı beyinler bu hatayı beğenebilir" gibi bi hatayla karşılaşıyorum microsoft hesabım sekronize herşey tam ama hatayı alıyorum surekli
Ya bendede alındı diyor ama hep soyle bi hata alıyorum "meraklı beyinler bu hatayı beğenebilir" gibi bi hatayla karşılaşıyorum microsoft hesabım sekronize herşey tam ama hatayı alıyorum surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?