Baydırman
Moderator
yaşlanıp 1425145 tane kediyle aynı evde yaşayasın teyzelerden olasın emi![]()

yaşlanıp 1425145 tane kediyle aynı evde yaşayasın teyzelerden olasın emi![]()

Mert ? SenmisinBu konda 3, 4 uye dısında kimseyi bırakmamıssınız. Benim gibi meraktan 2, 3 uye yazmasa bunun kendi aranızda oynadıgınız bir oyun havası var. Ozellikle bu sulo dediginiz kisi merttin sahte uyeliklerle kendisiyle dalga geciyor izlenimi edindim. Mertin mesajlarını bir araya getirilmis mesaj olmasa anlasılmıcaktı...

Mert tamam Serhan hesabıyla daha fazla girmeMert ? Senmisin![]()
Niye herkese gizli kimliğimi açıkladınMert tamam Serhan hesabıyla daha fazla girme

bu hesaptan devam ediyorum o zamanMert tamam Serhan hesabıyla daha fazla girme
çok doğruBu konda 3, 4 uye dısında kimseyi bırakmamıssınız. Benim gibi meraktan 2, 3 uye yazmasa bunun kendi aranızda oynadıgınız bir oyun havası var. Ozellikle bu sulo dediginiz kisi merttin sahte uyeliklerle kendisiyle dalga geciyor izlenimi edindim. Mertin mesajlarını bir araya getirilmis mesaj olmasa anlasılmıcaktı...

Sülo sen misinEski güzel günler

Benim. Geri dönmek nostalji yaşattı. Eski mesajlarıma baktım cidden dil bilgisi, Türkçe kullanımı gibi konularda çok gelişmişim ama eskisi kadar mutlu bi insan değilimSülo sen misin![]()
hayat depresif, sıkıcı, işsiz, parasız biri yaptı beni. Eski arkadaşlar duruyor mu ? Bi buluşma olursa gelmek isterim.son 1 2 sayfaya bi göz attım, hepsine bakamadım. açıklayabilmenin tek yolu var. o yıllarda sigaralar boş içilmiyormuş demek ki@Revengeful @Mert

son 1 2 sayfaya bi göz attım, hepsine bakamadım. açıklayabilmenin tek yolu var. o yıllarda sigaralar boş içilmiyormuş demek ki![]()