Madem sahte hesap açacan...

Sponsorlu Bağlantılar

eflatun987

eflatun987

Üye
Bu konda 3, 4 uye dısında kimseyi bırakmamıssınız. Benim gibi meraktan 2, 3 uye yazmasa bunun kendi aranızda oynadıgınız bir oyun havası var. Ozellikle bu sulo dediginiz kisi merttin sahte uyeliklerle kendisiyle dalga geciyor izlenimi edindim. Mertin mesajlarını bir araya getirilmis mesaj olmasa anlasılmıcaktı...

Son düzenleme:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşimiz gücümüz yok 50 tane hesap mı alacaz ?

Serhan

Serhan

Üye
Bu konda 3, 4 uye dısında kimseyi bırakmamıssınız. Benim gibi meraktan 2, 3 uye yazmasa bunun kendi aranızda oynadıgınız bir oyun havası var. Ozellikle bu sulo dediginiz kisi merttin sahte uyeliklerle kendisiyle dalga geciyor izlenimi edindim. Mertin mesajlarını bir araya getirilmis mesaj olmasa anlasılmıcaktı...
Mert ? Senmisin :yavrum:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
kan çıkar bu konudan demedi demeyin :ehe :kop2:

cihanata_1

cihanata_1

Üye
çok doğru:oke:
@Revengeful :ehe

ghost841

ghost841

Üye
Eski güzel günler

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
ghost841

ghost841

Üye
Benim. Geri dönmek nostalji yaşattı. Eski mesajlarıma baktım cidden dil bilgisi, Türkçe kullanımı gibi konularda çok gelişmişim ama eskisi kadar mutlu bi insan değilim :D hayat depresif, sıkıcı, işsiz, parasız biri yaptı beni. Eski arkadaşlar duruyor mu ? Bi buluşma olursa gelmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
@Revengeful @Mert

Mert

Mert

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Revengeful, ghost841 ve Baydırman
Baydırman