acaba kaç yaşında
Hiç muhabbetim olmasa da sıcakkanlı duruyor, insanoğluna yardımcı oluyordu 
bir ara profilimde de vardıResmini gördüm![]()

bir mod değerli abimiz

Opelciyiz ondandırKüçükköy'de oturuyormuş yeni öğrendim yakın bana daArabalar konusunda güzel sohbetlerimiz olmuştu sömestrda
Bilgisayarlardan anlıyor symbian^3'den anlıyor
Değerli bir moderatör abimiz
![]()
Sağol dostum 
Elimizden geldiğince iştebilgisayar bölümlerinde gördüğüm pcden anlayan abimiz.

Bilgim varsa paylaşmaktan çekinmem elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sonuçta bizde böyle böyle öğreniyoruzvalla notebook konusunda çok yardımı olan biri olarak görüyorum

Sağol abi semtimize layık olmaya çalışıyoruz seninle aynı semtte nefes alıyoruz sonuçtaAdam görüyorum...

21acaba kaç yaşında

Yok sıkarfeys kardeş konudan aboneliğim silinmiş oluyor bazen benim hesaptamı sorun var ne anlamadım aboneliklerim kaybolabiliyor bak bu mesajları yeni gördümde cevaplıyorumValla mod olunca kayboldu gitti pek konulara sohbetlere katılmıyor.

Görevimiz severek yapıyoruz
İlk sayfada 20.5 oldugunu belirtmis yaklasık 10 ay geçmiş... Öyleyse 21.4 filan olması lazım.
- - - Eklendi - - -
Ben bilgisayar bölümünde görüyorum hepHiç muhabbetim olmasa da sıcakkanlı duruyor, insanoğluna yardımcı oluyordu
![]()

beklerimBir ara tavla atalim dediydik ve cagirin gelirim demistin. Unutmadim, en kisa zamanda mars edecegim seni.![]()

oww kaydin m.o dayaniyomusevet eski symbiancıyım hatta baya eskiyim 2008'de s60 n70 ile geldim![]()
baya.eskilerdenmisin