Mad EagLe
Üye
Tanıyalım mademBende Tarık Yaş aynı diyelim
MaD FaLcoN diye profil mi açsam bende Şahini severim de
![]()
profil değilde nickinizi değiştirebilirsiniz
ayrıca şahin değil o kartal 
Tanıyalım mademBende Tarık Yaş aynı diyelim
MaD FaLcoN diye profil mi açsam bende Şahini severim de
![]()
ayrıca şahin değil o kartal 
Emin misiniz ? Falcon : Şahin
profil değilde nickinizi değiştirebilirsinizayrıca şahin değil o kartal
![]()

Emin misiniz ? Falcon : Şahin![]()

ben eagle için diyorsun sandım![]()
anladım zaten öyle anladığını bu yüzden yazdım
Allah tamamına erdirsin inşallah...Çok iyi bir kardeşimiz![]()
Sosyal bi' insandır forumun her bölümünde görebilirsiniz... Sohbeti iyidir sıkmaz, germez, açar böyle
Boş goygoylara girmese de çevrilen geyiklere girmez değil... Yönetici olduğundan beri değişen bişey yok garip olan da o dur. Halis abi aynı Halis abi...Valla hafız kafa adam, çok ince düşünür, çalışmalarında da çok titizdir tam teşekkürlüdürSosyal bi' insandır forumun her bölümünde görebilirsiniz... Sohbeti iyidir sıkmaz, germez, açar böyle
Boş goygoylara girmese de çevrilen geyiklere girmez değil... Yönetici olduğundan beri değişen bişey yok garip olan da o dur. Halis abi aynı Halis abi...
titizimdir her konuda uğraşırım daha sonra uğraşmamak için en iyisini yapmaya çalışırım paylaşım yapacaksam faydalarına olsun isterim uğraştırmak istemem
sosyallik konusunda haklısın galiba herkes öyle söylüyor sadece forum için değil özellikle arkadaşlarım bu durumdan şikayet etmeye başladı finaller yaklaştığı için
yönetici oldum diye değişmedim tabiki bu benim için değil diğer mod arkadaşlarımız içinde geçerli 
Yok hani diğer abiler yönetici olunca daha böyle bi' ciddi oldular sohbetlere girmez oldular
sağol doctorrrtitizimdir her konuda uğraşırım daha sonra uğraşmamak için en iyisini yapmaya çalışırım paylaşım yapacaksam faydalarına olsun isterim uğraştırmak istemem
sosyallik konusunda haklısın galiba herkes öyle söylüyor sadece forum için değil özellikle arkadaşlarım bu durumdan şikayet etmeye başladı finaller yaklaştığı için
yönetici oldum diye değişmedim tabiki bu benim için değil diğer mod arkadaşlarımız içinde geçerli
![]()
Ama sen baya baya geyiğe giriyorsun bizle
Üslubunda da herhangi bir değişme olmadışikayetler oluyor düzenlenmesi gereken taşınması gereken şeyler oluyor görüldüğü gibi kolay değil benim bölümler biraz daha sakin ve sürekli aktif olduğum içindir hem geyik demeyelim sohbet diyelim
Yok hani diğer abiler yönetici olunca daha böyle bi' ciddi oldular sohbetlere girmez oldularAma sen baya baya geyiğe giriyorsun bizle
Üslubunda da herhangi bir değişme olmadı

şikayetler oluyor düzenlenmesi gereken taşınması gereken şeyler oluyor görüldüğü gibi kolay değil benim bölümler biraz daha sakin ve sürekli aktif olduğum içindir hem geyik demeyelim sohbet diyelim![]()

İyi birisin gördüğüm kadarıyla ...

seni sevmyen ölsün