Mad eagle hakkında ne biliyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

warriorname

warriorname

Üye
İyisin :) vesselam :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
somurtukk

somurtukk

Üye
Evet kendimden pek bahsetmedim sanırım bu zamana kadar ama birçoğunuz tanımıştır artık beni bu akımı başlatan 2-3 kişiden biriyim bir konu daha açayım dedim :)

Doğma büyüme İstanbulluyum ailem 40 önce göç etmiş anadoludan ve haliyle artık buralı olmuşum ama aslımı hiç bir zaman inkar etmem kimseyide sen şuralısın sen buralısın sen şu dindensin sen mezhepdensin diye ayırmam. Güzel bir çocukluk geçirdim diyebilirim tabiki benden iyi durumda olanlar vardı ben hiçbir zaman onlara bakıp özenmedim hep benden daha kötü durumda olan vardır diye şükür ettim. Haksızlığa hayatta gelemeyen bir yapım var anında olay çıkarırım. Lise yıllarım ise biraz hareketli geçti sevgililerim haliyle kavgalarım ergenlik işte sınıfta kaldım hatta. İstanbulluyum herkes çok sever gelmek ister özenir ama yaşım genç olmasına rağmen kalabalığından bıkmış durumdayım sırf trafiği yüzünden çok erken araba kullanmayı öğrendim çok hevesliydim polislerle çok olayım oldu haliyle ehliyetsiz gezerdim bizim muhitte tanımayan polis kalmamıştı artık çokta hızı severim ama çok şükür hala kazam olmadı inşallah olmazda. Neyse konu istanbuldan geldi buraya biraz uzaklaşmak istedim şehir dışında üniversite okumak hayalimdi hiç çalışmadan onuda başardım nasıl yaptım bende bilmiyorum. Şuan hayatımdan memnunum eskiden çok arkadaşım vardı hala var ama samimi olduğum içimi döktüğüm pek kimse yok. Sadece benim için çok değerli olan herşeyi paylaştığım herşeyimi bilen kız arkadaşım var 2 seneden fazladır beraberiz. Aileme arkadaşlarıma dostlarıma karşı hep faydalı olmak isterdim kendimi 2. planda bıraktığım zamanlar bile oldu Allah gönlüme göre verdi sanırım değer verdiğim kimse bunu kötüye kullanmadı çünkü haketmeyene o değeri hiçbir zaman vermedim vermemde (tabi lisedeyken fazla şımarttığım kızlar oluyordu ama ergenlik işte hormonların verdiği yetki diyelim :naughty: :)) beni zaten az çok bilirsiniz sizlerde şimdide siz beni nasıl tanıyorsunuz onları alalım :)

memnun oldum Halis bey :)

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ben yorum yazdım mı acaba derken yorum yaptıgım sayfa karşıma çıktı :ehe

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5509887' Alıntı:
Ben yorum yazdım mı acaba derken yorum yaptıgım sayfa karşıma çıktı :ehe

bir daha yap abi kimse burda 2 kere yazdın mesaj kasıyor diye seni şikayet etmez :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bir daha yap abi kimse burda 2 kere yazdın mesaj kasıyor diye seni şikayet etmez :D

Şikayet'ten çegincem yok yorum yaptıgımı unutmuşum yaşlandık haliyle :haha:konuya girdim yazdıgım yorum direk karşımdaydı ona şaşırdım

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
sen bize taş çıkarırsın be abi :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Saygılı, bilgili ve efendi bir kardeşim.

cukuleaks

Üye
Mad eagle. İsmini her gördüğümde aklıma bir bayan ve bir kartal resmi gelen , saygılı ve fazla tanışamadığım bir kişi :) halen yaşını bilmiyorum :)

• Beğen
komando04

komando04

Üye
Efendi iyi bir kardeşimizdir teşekkürler kendisine

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Mad eagle. İsmini her gördüğümde aklıma bir bayan ve bir kartal resmi gelen , saygılı ve fazla tanışamadığım bir kişi :) halen yaşını bilmiyorum :)

kartalı anladımda bayan :hmmm :ehe yaşımı ilk sayfadaki yorumlardan öğrenebilirsin :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tanıyalım madem :) Bende Tarık Yaş aynı diyelim :) MaD FaLcoN diye profil mi açsam bende Şahini severim de :)

• Beğen

Üst Alt