Mad eagle hakkında ne biliyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Samimiyetine inandığım birisin, forumdan ayrıldığını görmeyiz inşallah :)

Bu arada antivirüs programı yapacaksan ilk önce virüs yapman gerekir :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Samimiyetine inandığım birisin, forumdan ayrıldığını görmeyiz inşallah :)

Bu arada antivirüs programı yapacaksan ilk önce virüs yapman gerekir :ehe

sağol ANIL kardeşim sende öyle :)

o sıkıntı değil ya bütün antivirüslerin pasifleştirilmiş virüslerini alır hepsini harman eder geniş çaplı bir tane yaparız :ehe daha var o günlere ya ama 2016'ya kadar prof olur symbianı kurtarırım :p

MrTech

MrTech

Üye
adam cebe sokuyor virüsü :sirit: çok dikkatli adam king ya :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hiç çalışmadan üniversite kazandığın kısıma takıldım ben.maşallah valla. şans yüzüne gülmüş gerçekten.bunu iyi değerlendir bence.bir abi tavsiyesi.bak 28 yaşına geldim elde avuçta hiçbirşey yok :) şansını ve bahtını iyi kullan.haydin kal sağlıcakla ayın üyesi :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
hiç çalışmadan üniversite kazandığın kısıma takıldım ben.maşallah valla. şans yüzüne gülmüş gerçekten.bunu iyi değerlendir bence.bir abi tavsiyesi.bak 28 yaşına geldim elde avuçta hiçbirşey yok :) şansını ve bahtını iyi kullan.haydin kal sağlıcakla ayın üyesi :)

sağol abi ezber yeteneğim müthiş bir kere okumam yeterli benim kötü bir huyum var mesela bana gereksiz gelen birşeyi öğrenmem çok zordur bu yüzden matematikle aram her zaman kötü oldu yıllardır geçmek için uğraşıyorum lisede hep sıkıntı olmuştu bana tabiki gerekli yerleri var tamamen gereksiz demiyorum ama biraz fazla kasıyorlar ama tarih coğrafyanın ilgi çekici yerleri var mesela hayatın boyunca lazım olabilir. Ama matematik sadece sınavlarda baş ağrıtmak için icat edilmiş tamam mühendislerde falan lazım olabiliyor ama bu kadarına gerek yok:) Yani bu şekilde kazandım bazı şeyleri ders olarak görmedim hani atıyorum tarihte bir osmanlı devletini ders olarak çalışırsın zor ezberlersin ama bir de bunlar benim atalarım neler yapmışlar neler yaşamışlar diye merak edip öğrenmek var anlatmak istediğim bu:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

sağol abi ezber yeteneğim müthiş bir kere okumam yeterli benim kötü bir huyum var mesela bana gereksiz gelen birşeyi öğrenmem çok zordur bu yüzden matematikle aram her zaman kötü oldu yıllardır geçmek için uğraşıyorum lisede hep sıkıntı olmuştu bana tabiki gerekli yerleri var tamamen gereksiz demiyorum ama biraz fazla kasıyorlar ama tarih coğrafyanın ilgi çekici yerleri var mesela hayatın boyunca lazım olabilir. Ama matematik sadece sınavlarda baş ağrıtmak için icat edilmiş tamam mühendislerde falan lazım olabiliyor ama bu kadarına gerek yok:) Yani bu şekilde kazandım bazı şeyleri ders olarak görmedim hani atıyorum tarihte bir osmanlı devletini ders olarak çalışırsın zor ezberlersin ama bir de bunlar benim atalarım neler yapmışlar neler yaşamışlar diye merak edip öğrenmek var anlatmak istediğim bu:)

maşallah kardeşim. matematik konusunda aynı durumdayız seninle.bende hiç sevmedim sevemedim. sözel kafalı insana uymuyor matematik fizik kimya :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

maşallah kardeşim. matematik konusunda aynı durumdayız seninle.bende hiç sevmedim sevemedim. sözel kafalı insana uymuyor matematik fizik kimya :)

zaten sayısalı iyi olanın sözeli iyi olmuyor beynin bir tarafı illaki ağır basıyor tabiki çalışarak ikisinide iyi yapan var ama matematiğe daha yatkınsa sözeli anlaması daha zor olabiliyor ezber kuvveti zayıf olabiliyor mesela ya da sözeli ağır basıyorsa matematiği anlayamabiliyor tabi çalıştıktan sonra herşeyin üstesinden gelinebilir :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cana yakın yardımsever birisin kardeşim her zaman böyle kalırsın inşallah ve ayrıca yaşını bilmeden abi olarak saygı duyduğum tek kişisin :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

.kamanlı...

Üye
Beni astrosman sanan üye :ehe. Nerdesin be üstad?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
güncel :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çook iyi bir kardeşimiz'dir vesselam :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici