maxicep te olmazsa olmaz bi kardeşimiz sin yaptığın tüm çalışmaları beğeniyorum bu arada hacker kim
hacker sorusunu anlamadım yalnız
Samimiyetine inandığım birisin, forumdan ayrıldığını görmeyiz inşallah![]()
Bu arada antivirüs programı yapacaksan ilk önce virüs yapman gerekir![]()

daha var o günlere ya ama 2016'ya kadar prof olur symbianı kurtarırım 
adam cebe sokuyor virüsüçok dikkatli adam king ya
![]()

hiç çalışmadan üniversite kazandığın kısıma takıldım ben.maşallah valla. şans yüzüne gülmüş gerçekten.bunu iyi değerlendir bence.bir abi tavsiyesi.bak 28 yaşına geldim elde avuçta hiçbirşey yokşansını ve bahtını iyi kullan.haydin kal sağlıcakla ayın üyesi
![]()
Yani bu şekilde kazandım bazı şeyleri ders olarak görmedim hani atıyorum tarihte bir osmanlı devletini ders olarak çalışırsın zor ezberlersin ama bir de bunlar benim atalarım neler yapmışlar neler yaşamışlar diye merak edip öğrenmek var anlatmak istediğim bu
sağol abi ezber yeteneğim müthiş bir kere okumam yeterli benim kötü bir huyum var mesela bana gereksiz gelen birşeyi öğrenmem çok zordur bu yüzden matematikle aram her zaman kötü oldu yıllardır geçmek için uğraşıyorum lisede hep sıkıntı olmuştu bana tabiki gerekli yerleri var tamamen gereksiz demiyorum ama biraz fazla kasıyorlar ama tarih coğrafyanın ilgi çekici yerleri var mesela hayatın boyunca lazım olabilir. Ama matematik sadece sınavlarda baş ağrıtmak için icat edilmiş tamam mühendislerde falan lazım olabiliyor ama bu kadarına gerek yokYani bu şekilde kazandım bazı şeyleri ders olarak görmedim hani atıyorum tarihte bir osmanlı devletini ders olarak çalışırsın zor ezberlersin ama bir de bunlar benim atalarım neler yapmışlar neler yaşamışlar diye merak edip öğrenmek var anlatmak istediğim bu
![]()

maşallah kardeşim. matematik konusunda aynı durumdayız seninle.bende hiç sevmedim sevemedim. sözel kafalı insana uymuyor matematik fizik kimya![]()

Cana yakın yardımsever birisin kardeşim her zaman böyle kalırsın inşallah ve ayrıca yaşını bilmeden abi olarak saygı duyduğum tek kişisin![]()

sağol değerli yorumun için Gökçen abim![]()
Sende sağol kardeşim umarım her daim burada bizimle olursun.

Ömrümüz yettiği sürece inşallah diyelim abi![]()

[ENGİN];5466028' Alıntı:çook iyi bir kardeşimiz'dir vesselam![]()

Sana ben özelden söyliyicem kardeşim sen anladın onu damlarsın gece![]()