Abi sen neymişsin yaw![]()
saygı duyduğum abilerimdensin yardım severliğin olsun hala duruyor mu bilmiyorum ama imzandaki linkler ve o linklerdeki çabalarında dolayı hayranlığımı kazandığını belirteyim![]()

pek tanıma fırsatımız olmadı ancak yardımsever ve alçakgönüllü olduğunu gördüm güzel kardeşim.
müzik shop'u da unutmayalım![]()

bunu diyeceğini biliyordum kontrol panelinde x-scarface'yi görünce![]()

kardeşim senin yaş kaç ne okuyodun birde![]()
bilgisayar programcılığı 
20 buçukbilgisayar programcılığı
![]()
vay demek hekır olacan 
yok ya kötü amaç yok forumda bir hacker var zaten ben gelmiş geçmiş en sağlam antivirüsü yapacam
21 deseydin eyiydivay demek hekır olacan
![]()

he ya 10 numara olur kullanırız valla bende avg yüklü beğenmiyorumönerebileceğin var mı şöyle iyi pro.?
ama norton kasper ya eset iyi norton kasar biraz ama iyidir yani bu üçünüde tavsiye ederim yıllarca avast kullandım onunda hakkını yememek lazım 
foruma çok katkısı olan sempatik birisi![]()

Abim Şu Lise Dönemi Sana Baya Bi Maceralı GeçmişSıcak kanlılıgın,samimiyetin,yorumlarından belli oluyor.
İnşallah kız arkadaşınla evlenirsin
erken ögrendim derken kac yasında ögrendin abi
![]()
inşallah
11 yaşındaydım köy yollarında falan kullanıyordum yalvarıyodum babama götür diye sonra ilk 13 yaşımda arabayı kaçırdım mahallede
babam öğrendi yanıma bindi baktı güzel kullanıyorum dükkanımız vardı oraya gidiyorduk bana kullandırtıyordu öyle vermeye başladım trafiğe falan çıkıyordum mahalle arasında yani sonra ilk 16 yaşımda otobana çıktım o da kaçak
zaten ehliyetsiz çalıştım su bayide 2 sene ehliyetsiz arabayla tabi usta şöför olmuştum artık şaşırırlardı hep bu yaşta nasıl böyle kullanıyor diye ama heves işte severek yaptığım için çabuk öğrendim çokta hız yapardım hala yapıyorum ama sadece anayolda sıktı yabi artık çocuklukta o kadar çok kullanınca