Mad eagle hakkında ne biliyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Mad eagle hakkında ne biliyorsunuz ?
Evet değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Seni samimiyetinle tanıyoruz :) Sakinliğin ve olgunluğun ile tanıyoruz :) Kendini tanıtman güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
baktım herkes kendinden bahsediyor bende açtım öyle :)

burakkk97

Üye
Abi sen neymişsin yaw :)
saygı duyduğum abilerimdensin yardım severliğin olsun hala duruyor mu bilmiyorum ama imzandaki linkler ve o linklerdeki çabalarında dolayı hayranlığımı kazandığını belirteyim :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Abi sen neymişsin yaw :)
saygı duyduğum abilerimdensin yardım severliğin olsun hala duruyor mu bilmiyorum ama imzandaki linkler ve o linklerdeki çabalarında dolayı hayranlığımı kazandığını belirteyim :)

imza yarışmasında sonuncu olmuştu :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
x-scarface

x-scarface

Üye
pek tanıma fırsatımız olmadı ancak yardımsever ve alçakgönüllü olduğunu gördüm güzel kardeşim.
müzik shop'u da unutmayalım :sarıl:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
pek tanıma fırsatımız olmadı ancak yardımsever ve alçakgönüllü olduğunu gördüm güzel kardeşim.
müzik shop'u da unutmayalım :sarıl:

bunu diyeceğini biliyordum kontrol panelinde x-scarface'yi görünce :)

x-scarface

x-scarface

Üye
he ya 10 numara olur kullanırız valla bende avg yüklü beğenmiyorum :zzz: önerebileceğin var mı şöyle iyi pro.?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
he ya 10 numara olur kullanırız valla bende avg yüklü beğenmiyorum :zzz: önerebileceğin var mı şöyle iyi pro.?

ben korunmuyorum artık okulun bütün bilgisayarları virüslü zaten hocalar sunumları bırakıyor herkes flaşlarına atıyor bilgisayarlara falan takıyorlar haliyle virüs kaçınılmaz oluyor yayılıyor her yere virüs programıda kafayı yiyor haliyle hiç umursamıyorum yüklemek zor geliyor o virüs illaki giriyor çünkü girene çıkana karışmıyorum o yüzden format gerekiyor illaki :) ama norton kasper ya eset iyi norton kasar biraz ama iyidir yani bu üçünüde tavsiye ederim yıllarca avast kullandım onunda hakkını yememek lazım :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
foruma çok katkısı olan sempatik birisi :)

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
Abim Şu Lise Dönemi Sana Baya Bi Maceralı Geçmiş :ehe Sıcak kanlılıgın,samimiyetin,yorumlarından belli oluyor. :) İnşallah kız arkadaşınla evlenirsin :D erken ögrendim derken kac yasında ögrendin abi :)

doctorrr

doctorrr

Üye
yaptığı cfw yi denedim ona sorular sorarken tanıştık :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Abim Şu Lise Dönemi Sana Baya Bi Maceralı Geçmiş :ehe Sıcak kanlılıgın,samimiyetin,yorumlarından belli oluyor. :) İnşallah kız arkadaşınla evlenirsin :D erken ögrendim derken kac yasında ögrendin abi :)

biraz öyle oldu :ehe inşallah :tebessüm: 11 yaşındaydım köy yollarında falan kullanıyordum yalvarıyodum babama götür diye sonra ilk 13 yaşımda arabayı kaçırdım mahallede :ehe babam öğrendi yanıma bindi baktı güzel kullanıyorum dükkanımız vardı oraya gidiyorduk bana kullandırtıyordu öyle vermeye başladım trafiğe falan çıkıyordum mahalle arasında yani sonra ilk 16 yaşımda otobana çıktım o da kaçak :ehe zaten ehliyetsiz çalıştım su bayide 2 sene ehliyetsiz arabayla tabi usta şöför olmuştum artık şaşırırlardı hep bu yaşta nasıl böyle kullanıyor diye ama heves işte severek yaptığım için çabuk öğrendim çokta hız yapardım hala yapıyorum ama sadece anayolda sıktı yabi artık çocuklukta o kadar çok kullanınca:)

asigsasi

asigsasi

Üye
maxicep te olmazsa olmaz bi kardeşimiz sin yaptığın tüm çalışmaları beğeniyorum bu arada hacker kim

Üst Alt