M620'de Sınırsız Video Kaydetme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur_nmh

ugur_nmh

Üye
    Konu Sahibi
M620'de Sınırsız Video Kaydetme
Arkadaşlar lütfen çözümünü bulun yalvarıyorum size. Telefonda video çekerken 2 mb dolu :vurdiyor ve video kayıdı durduruluyor. 2 mb da 50 sn falan yapıyor. Oysa ki sınırsız çekmenin yöntemi yok mu? Lütfen çözüm bulun. Mİnnettar kalacağm size. Şimdiden teşekkürler...

ceza0408

ceza0408

Üye
bilen varsa lütfen yazsın bendede aynı sorun var

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Kamera açıkken video ayarlarına girin video formatını standart yapın olur belki :oke:

eses_26_26

eses_26_26

Üye
arkadaşlar aklıma bır fıkr geldı(m620 sınırsız vıdeo cekımı ıcın): cektıgınız vıdeoların depolama yerını bellek kartı yapın.cunku telefonun hafıza belli bir miktar alıyor.o yuzden 2mb dolu uyarısı cıkar .

kullanıcı31

kullanıcı31

Üye
beyler bu sorun bende de var. bir telefoncuya sordum telefonun işletim sisteminin sürümünü yükseltirsen olur dedi.
data kablom mevcut. peki işletim sisteminin yeni sürümünü nereden bulucam ben ? m620'nin kullandığı işletim sisteminin ne olduğunu bile bulamadım. .. .

yardım edebilirseniz sevinirim

kullanıcı31

kullanıcı31

Üye
samsung'un bu sorunlarının çözümüni kimse bilmiyor mu allah aşkına ? kafayı yiyicem en sonunda :(

ahmetserdal

Üye
ayarlardan kaydetme yerıne bellek kartı yap tmm dır

kullanıcı31

kullanıcı31

Üye
abi saolasın cevap yazmışsında. sorunun çözümü o değil ne yazık ki. değişen hiçbirşey olmuyor.

micro_67

Üye
(DJ SİNAN) ==>>>size verdıgım linki tıklayın ordakı progragramı ındırın. webkamera ile vıdeo kaydetme programı var orda indirn arkadslar .... kolay gelsın... :nono::coold::pro::sn::oke::):megafon::naughty:

--------------- Ekleme ---------------

(DJ SİNAN) ==>>>size verdıgım linki tıklayın ordakı progragramı ındırın. webkamera ile vıdeo kaydetme programı var orda indirn arkadslar .... kolay gelsın... :nono::coold::pro::sn::oke::):megafon::naughty:

SAMSUNGLAR İÇİN PROGRAMLAR BURALARDA ARKADASLAR BAKABILIRSINIZ.:oke:

SAMSUNGLAR İÇİN PROGRAMLAR BURALARDA ARKADASLAR BAKABILIRSINIZ.:oke:

tahiriz

Üye
bu neydi ben yapamadım sorun halolmadı

betülmmm

betülmmm

Üye
bilen yok mu yaaa

serif16

serif16

Üye
kaydetme modunu normal yapın kaliteyi de net yapın çok net yaparsanız olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt