m620 msj atarken takıldı ve bi dahada açılmadı acil yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sefa_170

Üye
    Konu Sahibi
m620 msj atarken takıldı ve bi dahada açılmadı acil yardımlarınızı bekliyorum
Değerli arkadaşlarım öncelikle hepinize saygılar samsung m620 cep telefonum war ve bu arızayı 2. yapışı arkadaşıma mesaj atarken gönderiliyor diye ytazı çıkıyor ardından telefon tamamen TAMAMEN KİTLENİYOR hiçbir tuş telefona etki etmiyor bende bekledim 5dk uğraştım baya bi ama deişmedi durumu bende bataryayı çıkardım sonra tekrar taktım telefon açıldı ve SGH-M620 SAMSUNG yazısı çıkıyor ama kitleniyor hiç bir değişiklik yok:'( daha önce yapmıştı aynı arızayı bende teknik servise yolladım leventtekine ve 1.5 ay gelmedi telefonum faturayı inceledim biraz önce aynen şöle yazıo:'SOFTWARE YÜKLENDİ;TESTTEN GEÇİRİLDİ OK' sanırım software yüklemek gerekiyor ama nasıl yükleniyor bende bilmiyorum? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü teknik servise hiç hiç hiç vermek istemiyorum telefonumu ŞİMDİDEN İLGİNİZE ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM ARKADAŞLAR :):oke:

--------------- Ekleme ---------------

cevap wercek olan yoq mu yaf? :s

Ozan

Ozan

Admin
Evet yazılımı güncellemeniz gerekiyor ancak bunu siz yapamıyorsunuz
Servise götürüp durumu izah edin.

Şu an internet üzerinden sadece Samsung i8510, Samsung F400, Samsung G400 ün yapmam mümkün.

emre10002

Üye
m620 bilgisayrdan attgm metin belgekerini okumuyo nsıl okuta bilrim

--------------- Ekleme ---------------

servis hemen yapa blrmi?

mehmet1099

Üye
slm arkadaslar bende m620 kullanıyorum bnm telefonum mesaj atarken dondu ve daaha açılmıyo sgh yazısı çıkıyo niraz bekledikten sonra ekran kararıyo bana yardım edebilir misiniz garantiye versem garanti yapar mı?? şimdiden teşekkür ederim

chaqla

Üye
eed o sorunlarınızın hepsini bnde yasıorm bnm tel de takıldı servise gitti geldi hala takılıo ama arada bir format atıom telefonuma öle zorluk cıkartmıo bi de telefonda video izleyebilirsem süper olcak =)

'KüBRa'

Üye
aynı sorunu yaklaşık 4 kez yaşadım. 4 kere servise gnderdim. hala arada sırada oluyo ama bataryayı çıkartıyorum snra düzeliyo.fakat gene düzelmezse mecbur servise gtçek gene. sanırım bidha giderse garanti süresini doldurmadan yeni telefon vercekler geçen gittiğimde öyle sylemişlerdi. fakat yenisi gelsede gene aynı sorunları yaşıycam galiba.

Aqrp

Üye
Bendede aynısı oldu servisine götürdüm düzeldi ama içindeki oyunların hepsi silindi

navti

navti

Üye
yaa arkadaşlar m620 bendede var ve aldıktan sonra hiç tavsiye edilmeyen bir telefon olduğunu öğrendim geçen gün telefona kılıf almak için telefoncuya gittim ve m620ye kılıf varmı dedim adamda bana m620 telefon modelimi diye cevap verdi:kop:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Hahah bilmemek ayıp diil öğrenmemek ayıp deseydin adama

guestsam

Üye
M620 sim kilidi istiyor :S

Üst Alt