m.canlitv.com

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
ben turkcell internet paketi kullanıyorum fakat açmıyor turkcellin de wifi den eksik yani yok

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
açması lazım yarın gırersem pc den tek tek anlatırım

ahmetc503

yaa telden wifi ile giriyorum açılmıyo yardım lütfen (c503)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bıraz sabredın arkadaslar pc den gırınce teker teker anlatacagım

80hidayet80

Üye
Arkadaşlar açılıyor fakat bazı kanallarda sorun çıkıyor, wifi ile sorunsuz izlersiniz

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
arkadaşlar vodafone dan nasıl izleyebiliriz bilen biri varmı 5800 için

xxdama

xxdama

Üye
telefonun kendi tarayıcısından girerseniz oluyor ama sınırsız lazım bunun için o da aylıkcepnet var ama yavaş olduğu için sürekli donuyor yaw televizyonu açın izleyin daha iyi :)

Aynen :p

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonun kendi tarayıcısından giriyorum ilk kanala tıklıyorum 5 dakika felan bekliyorum yine açılmıyor

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonun menüsü ordan yugulamara tıklayın ordan realplayer tıklayın seçenekler ayarlar akış şebeke hattın şebeke ayarını seç benimkisi vodafone vodafon internet var seçinçe çıkışa bas siteye girin izleyin ben izliyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor acaba turkcell den mi izlenmiyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ne uğraşıyorsunuz açın televizyonu izleyin evinizde televizyondamı yok :)

lord1902

Üye
Bu sıteyı ben 6 ay önce keşfettim konu açtım kimse oralı olmadı. Flash player 11.1 yani son surum varsa telde izlersınız

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
telde flas olmasada ızlenıyor benım telde 3.1 flas lıte var

asigsasi

asigsasi

Üye
ben vazgeçtim daha uğraşmıyorum

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bende oluyor

agit_cudi

agit_cudi

Üye
slm arkadaslar ben yazıyı bugun yenı gordum... Tel n97 32gb orjınal fw hattım vodafone ve cepnetım var... Opera mını ıle gırdım dırek mesajlara gıdıyordu...(mms mesajlarına) ancak telın orjınal ınternet tarayıcısıyla gırdıgımde dırek actı.. Butun kanalları ızleyebılıyorum.. Sıkıntı yok... Paylasan arkadasa da tesekkurler....

----------Eklendi @ 19:17:16 ---------- Yazıldı @ 19:16:41 ----------

ayrıca telım haclı falan degıl...

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar ben yazıyı bugun yenı gordum... Tel n97 32gb orjınal fw hattım vodafone ve cepnetım var... Opera mını ıle gırdım dırek mesajlara gıdıyordu...(mms mesajlarına) ancak telın orjınal ınternet tarayıcısıyla gırdıgımde dırek actı.. Butun kanalları ızleyebılıyorum.. Sıkıntı yok... Paylasan arkadasa da tesekkurler....

----------Eklendi @ 19:17:16 ---------- Yazıldı @ 19:16:41 ----------

ayrıca telım haclı falan degıl...

bız ızleyebılıyoruz ama baskaları ızleyemıyor

VeNGeFuLL

Üye
siteye operadan giriyor ama kendi tarayıcısndan grerkn geçersiz sunucu hatası veriyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt