m.canlitv.com

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
m.canlitv.com
arkadaslar ben bi kanal burldum ve hem tv hemde radyo var m.canlitv.com bu adresten izleyebilirsiniz cepten .com istersenizde burdan bilgisayardan izleyebilirsiniz bi teşekkürü çok görmeyin ben cepten hep izliyorum ve çok guzel

NOT TELIN ORJINAL TARAYICINDAN GIRIN

• Beğen
Tepkiler: srh-34-57-513

goktas19

goktas19

Üye
arkadaslar ben bi kanal burldum ve hem tv hemde radyo var m.canlitv.com bu adresten izleyebilirsiniz cepten .com istersenizde burdan bilgisayardan izleyebilirsiniz bi teşekkürü çok görmeyin ben cepten hep izliyorum ve çok guzel

Cepten? Dostum eğer cepten canlı olarak türk kanallarını filan izleyebiliyorsan mükemmel birşeymiş bu hemen deniyiceim... Şimdiden TEŞEKKÜRLER.:tşk:

KELGER

KELGER

Üye
kardeş n95 ve htc wildfire s de denedim kanala tıklayınca eposta göndermeye çalışıyor adres yanlış falan diyor ama bilgisayarda çalışıyor

Necmati

Necmati

Üye
deneyelim kardeş sağol

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben n97 ve 5800 denedim çalışıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
bende işe yaramıyo knald ye basıyom bekliyo bekliyo tık yok nasıl calıştırdınız ki hanid tarayıcı kullandınız

----------Eklendi @ 18:26:53 ---------- Yazıldı @ 17:36:44 ----------

olmuyo yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KELGER

KELGER

Üye
n95 kanala tıklayınca geçersiz kartvizit bilgileri deyip multimedya mesajları açılıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
KELGER

KELGER

Üye
kardeş yardım etsen demişsin ama sorunu yazmamışsın sorun benim sorun ile aynımı.

anılbaran

anılbaran

Üye
Bi önceki yazdıgıma bak kanala tıklıyom bişi yüklüyo gibi ama 15 dk bekledim tık yok

nike497

Üye
5800da mms açılıyor ve geçersiz kartvizt diyor kanal açılmıyor, ltfn yrdm edin. Sağol tskrler yıne de

anılbaran

anılbaran

Üye
bende mms flan hıc bişi demiyo tıklıyom beklıyom beklıyom .....

envera

Üye
kanala tıkladığımdasayfa bulunamadı web adresini kontrol edin diyor..

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben vodafone kullanıcıları ıcın anlatayım hattım vodafone oldugu ıcın buna bakarak sızde yaparsınız belki sızınkısıde aynıdır neyse ben sanlatıyım oncelıkle ceptelefonunuzda real playır olmalıdır ondan sonra real playır acın secenekler olacaktır oraya tıklayın ordan ayarlar ayarlardan akıs akıstan sebeke erısım noktası vodafone internet yapın ızlersınız

----------Eklendi @ 21:05:49 ---------- Yazıldı @ 21:04:16 ----------

kanala tıkladığımdasayfa bulunamadı web adresini kontrol edin diyor..
bendede oluyor ama sonradan actıgında gırıyor tv ye

envera

Üye
wirelessdan bağlanıyorum dediğiniz gibi ayarlarımı wireless ağım olarak ayarladım fakat gene aynı hatayı alıyorum.:(

_RYUK_

_RYUK_

Üye
arkadsım ben 5800 vodafone kullanıcısıyım.bi kanalı izlemeye kalktıgımda mms mesajlarına direk giriyor.sana zahmet bi el atsan ....

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Denedim çalışıyor sağol

anılbaran

anılbaran

Üye
nası calılıyo bizede anlatsan @kayıp

Takipçi Satın Al

Üst Alt