Lütfen Yardımcı Olun Gt-c5510 Hata

Sponsorlu Bağlantılar

fifage

fifage

Üye
aynı cep telefonu bendede var bazı .jar dosyalarını acmassa gecersiz biçin derse .jar eski model oyundur. bu telefon içide tema bulunmamaktadır. çünkü kendi teması telefondan olusturulabilir.DESTEK İÇİN: [email protected] eklemeniz yeterli

zzyt

Üye
kardeş ben yükle diom dosya türü desteklenmiyor dior yani yüklemiyor anlayamadım az yardımcı ol

kloranza

Üye
ya arkadaslar hmn ben cevap veriyim telefonun 2010 günlellenmesi lazım garantiniz varsa gidin teknis servise güncel yazılım isteyin garantsi varsa bedava oluo bu işlem sonra oyun mu yükliceksiniz 240x320 cep oyunları die sitede bakın bulunmaktadır arkadaslar 2010 güncellemesi yaparsanız hic bir sorun olmaz cogu 240x320 oyun türlerini destekler gt-c5510 die aratmayın sitede 240x320 die aratın tema icin aynı sekilde samgung 240x320 telefon temaları ya da ekran temaları die aratın ben 2008 de aldım telefonumu hala kullanıyorum sadece 2010 versiyonu oyun ve tema yükleme özelligine sahiptir

cemre_sema

Üye
arkadşlar benm eski telde gt-5510 du hala duruyor ve istediğm gbi oyun atıp oynayabiliyorum
bi sitede samsungun jar bütn oyunları verilmiş hepside açılıyor
bn beğendklerimi yükledm site vermek yasak dır diye site adresini veremiyorum :)
isteyene msjda atabilirim :)
aynı şekilde nokianında tüm oyunları var :)

evilwolf08

Üye
sorun sizde kardeş benim telefonda oyun arşivim var :) google'a 320 240 jar games yazıyorum jarını indirip bellek kartına atıyorum. telde açınca yüklüyor oynuyorum :D hiç hatası yok mis gibi telefon mübarek :d:

fifage

fifage

Üye
Telefonun kapanıp acılması bendede oluyordu kapanması batarya ile ilgili ile diye düşünüyorum çünkü yeni batarya alınca öyle bir sorunun olmadı öncesınde 2-3 gun telefonu kapalı tuttum kendime geldi. Batarya üzerine yoğunlasın herhangi bir işletim sistemi hatası olmadığı için garanti servisi etki etmez

Üst Alt