Lütfen Yardımcı Olun Gt-c5510 Hata

Sponsorlu Bağlantılar

Jklpuma

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardımcı Olun Gt-c5510 Hata
arkadaşlar bugün samsung GT-C5510 aldım fakat jad jar oyunu attığımda açmıyor. Dosya Türü Desteklenmiyor diyor. Bi Yardım Edin Lütfen!

non_conformist

Üye
aynen ya bende de çalışmıyo ...

guvenyaman

Üye
arkadaşlar mobile jar oyunları yükleyin .telefonda desteklenmiyor diyince devam edin kur diyince açılıyor

non_conformist

Üye
arkadasım benim bellek kartımda su an 132 tane oyun var ancak hepsinde denedim dedigini olmuyor ... baska bi yolu yokmu bunun ???

belindabelinda

Üye
arkadaslar ayın 12sınde cumartesı gunu samsug GT - C5510 MODELI AMA SUREKLI KENDI KENDINE ACILIYOR KAPANIYOR SIFIR ALDIGIM YERE GOTURDUM ADAM DIYOR SIFIR TELEFON BI SORUNU OLMAZ DIYE VE TLEFONUN KUTUSU UZERINDE BRİGHTSTAR YAZIYOR BU URUNUN YURT DISINDAN GELME OLASILIGI VARMIDIR YANI KACAK TELEFON ALMISMIYIMDIR VE ADAMLARIN BANA DEDIGI GARANTISI VAR AMA KENDI KESTIKLERI FATURA VE BRİGHTSTAR YAZAN BI KAGIT VAR SIZCE NE YAPMALIYIM VE TELEFONU NASIL KULLANACAGIMA DAIRDE BISEY BILMIYORUM LUTFEN YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM

azb58

Üye
evet yaa aynı hata bendede oluyo yardım ederseniz sevinirim.

ahmet8118

Üye
Aynı hata bende de var :S

asdf45

Üye
:vur:ah:aman2::sopa:

tecealne

Üye
arkadaşlar samsung gt c5510'a ne kadar denediysem ne oyun ne proğram nede tema yükleyebiliyorum. sürekli desteklenmiyen format biçimi uyarısı alıyorum. yokmu bunun kodu veya desteği. teşekürler

azb58

Üye
ya busorulara hiç cevap weren yokmu yaaaa çokcansıkıcı bi telefon bu yaaa

TrbL_enfksN

Üye
arkadaşlar C5510 bende var,ben çok menunum herşeyi süper çaLışıyor tek bi sorun var o da sürgüsü saLLanıyor,,bunun dışında herşeyi çok güzeL...tema buLamadığm için hiç deneyemedim ama bu zamana kadar 50ye yakın oyun yükLedim açmadığı 5-6ad...onun dışında gerçekten çok kuLLanışLı ve güzeL bi teLefon verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum...:bigstar:

azb58

Üye
Arkadaslar olayı çözdüm bu telefon usp yi denemedim ama hafıza kartını denedim olmadı ama çözümü buldum buyrun işte
yanlız bi teşekkürü çok bulmayın.

adresine
pc üzerinden girerek telefon modelinizi seçiyorsunuz
ve telefonunuza uyumlu java program ve oyunları karşınıza çıkıyor
İstediğiniz uygulama ve oyunlardan herhangi birine tıkladığınızda
açıklamalar ve wap üzerinden yüklemek için gerekli olan 6 haneli
wap ID karşınıza çıkıyor Bundan sonra yapmanız gereken
adresine telefonunuz üzerinden bağlanarak
çıkacak ekranda XHTML Download bölümünü seçerek seçtiğiniz oyunun
ID numarasını yazıyorsunuz Çıkan sayfada download dediğinizde oyun
veya uygulamar telefonunuza yükleniyor

sendenonce

Üye
arkadaşlar bendede c5510 var ve çok kaliteli şuanda içine 100 falan oyun attım ve hepsini açtı tavsiyem jar uzantılı java oyunlarını atın oyunu yükleyince telefon geçersiz imza diyo siz kur deyin oyun hemen kurulur telefonda sorun yok:oke: ALPEREN

ahmet8118

Üye
arkadaşlar C5510 bende var,ben çok menunum herşeyi süper çaLışıyor tek bi sorun var o da sürgüsü saLLanıyor,,bunun dışında herşeyi çok güzeL...tema buLamadığm için hiç deneyemedim ama bu zamana kadar 50ye yakın oyun yükLedim açmadığı 5-6ad...onun dışında gerçekten çok kuLLanışLı ve güzeL bi teLefon verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum...:bigstar:

Yüklediğin oyunları buraya koy bizde yükleyelim. Hiç bir oyunu açmıyor bu telefon ! :hmmm

mehmet-meral

Üye
oyunlar burda telin marka ve modelini seçin istediğiniz oyunu indirin.......

Boucby

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var lütfen bilen biri varsa cevap versin

zortation

Üye
kardeşim beni deli etme bari nasıl çalıştırıyorsun oyunları onu söyle

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim kaç kere söliycem devam diye bişe yok şizofren misiniz de bunu uyduruyorsunuz yoksa milletle dalga mı geçiyorsunuz anlamadım

aslanlider

aslanlider

Üye
yav herkez kafasına göre sallıyo tmamda jar uzantılı oyunalrı indiriyoz telefona atınca imza felan die herşeyi kuruyozda sonra açılırken dioki java hatası geçersiz biçim dio telefonumun modeli c5510 arkadaşlar lütfen çalışan oyunların uploadını buraya atın

uLTRaLioN96

uLTRaLioN96

Üye
sdfsdgdfgdffghbfgh

seded

Üye
arkadaşlar c5510 tlfonunun format kodu kaç bilen varmı yaw acil lazım da

Üst Alt