Lütfen yardım n79 da emülatör oyunları çalıştırmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertodinho

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım n79 da emülatör oyunları çalıştırmak
Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere benim N79'umda ne kadar uğraşsamda emülatör oyun çalıştıramadım. Lütfen yardım edebilirmisiniz? Telefonumda pokemon oynamak istiyorum..

mertodinho

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o kadar emülatör oyunu paylaşılıyor biri nasıl oynandığını öğretebilir mi lütfen?

cemaracı

Üye
şimdi ilk önce emülatörü yüklüyorsun gerekli olan ( vbag ) sitemizde bulabilirsin daha sonra oyun yükleme aşamasında telefonu pcye baglıyoruz hafıza kartına tıklayıp ordan otters yazan klasöre giriyoruz içinde vbag die bi klasör olacaktır onun içine indirdigin pokemon oyunun atıyosun unutma uzantısı gba olucak ( pokemon.fire.gba) bunun gibi sonra cıkıp girebilirsin vbag 'a telefondan oyunu görüceksin bide aktivasyon etmen lazım vbag emülatörü telefonda onuda kendin halledersin sanırım indirdigin vbag klasörünün içinde mutlaka olmalı onla beraber activate die exe .telefondan vbag'a girip seçenekler yapıp activate dediginde telefonun ımeı vericek onu vbag' ın yanından cıkan activate exe'ye yazıyoruz onaylayıp cıkan rakamlarlarla aktivate ediyorsun umarım bi problem olmaz ayrıca buda aklında bulunsun save ettgin zaman oda vbag dosyasının yanına içinde oluyor pokemonu yüklediginde yani telefona format atıp save'i kaldıgın yerden devam ettirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt