Lütfen yardım her yolu denedim wlan sorunu =(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım ekranın üstündeki bataryaya dokunup parmağını aşağıya doğru kaydır bir menü gelecek oradan mobil veriyi tıkla sönsün wi-fi ye tıkla yansın birde o şekilde denermisin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ag hedeflerinde öncelik wlanmı ve internet 1 veya 2 varmı

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
Ağ hedeflerinde öncelik wlan seçili internet var wap servıslerı var ınternette oncelık wlanda varsayılan baglantı ınternet olarak seçili

cardanadam hocam mobıl paketı kapatıyorum ama degısen bısey hala yok valla cozemıcem heralde bunu

cardanadam

cardanadam

Üye
wlan internetin içindemi peki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
erisim noktasını seç tum erisım noktaları taransınmı deyınce cık a bas pencerede wifi mobıl veri vpn yazar wifıyı seç wlanın adını yaz şifreni gir oncelık onda olsun öyle dene

----------Eklendi @ 02:05:31 ---------- Yazıldı @ 02:02:43 ----------

öyle görünüyo arkadaşta sanırım ınternet 1 internet ikı gibi

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
rizEngin yaptım olmadı ya valla delı olcam

cardamadam wlan internetın ıcınde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bildirimlerden wifiyi kapa sonra ag hedeflerınden internet 1 internet 2 olanları içerıgıne bakarak senin wifi nı sıl kaç tane varsa sonra bıldırimlerden wifiyi aç modemını gorunce onu sec arkadaşım denemekte yarar var

cardanadam

cardanadam

Üye
bak şimdi arkadaşım sakin ol derin bir nefes al ver wlanı iptal et kökten telefonu kapat aç tekrardan üstteki menüden wi-fi yi aç önce sonra menü ayarlar bağlantı ayarlar ağ hedefi seçenkler var sayılan bağlantı internet sonra internetin içine gir seçenekler yeni erişim noktası wlanını seç

----------Eklendi @ 02:22:40 ---------- Yazıldı @ 02:17:44 ----------

bu şekilde olması lazım mobilden ancak bukadar yardım edebiliyorum

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
hocam hersey normal gozukuyo tel ayarlarında hiçbir problem yok sanırım sıkıntı modemde bu mac adresı dıolar ama mac adresı modem ayarlarından etkın degıl zaten tum cıhazlarda calısan modemım bu cıhazda problem verıo onuda anlayamadım

herkeze ayrıca cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın ama nokia ilk deneyımım yarı yolda braktı dıyelım 2. gununden galaxy s imi özledim =)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
modemi resetledınmi hic

cardanadam

cardanadam

Üye
modemine uzak kalıp az çekme olayı yapmasın modemin yanında bağlan birde

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
reset attım evet ayrıca mac adresıne baktım sımdı pc telin mac adresını goruyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sonuç

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
hüsran =( bu kadar zor olamaz ya

cardanadam

cardanadam

Üye
bukadar zor değil zaten bir yerlerde bir problem var ama nerede

----------Eklendi @ 08:31:30 ---------- Yazıldı @ 08:30:31 ----------

bu gün başka wlana bağlanmayı dene bakalım olacakmı

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
herkeze cok tesekkur ederım sorunum çözuldu sorun benim modemdeymiş hiçbir nokia tel baglanmıo modeme arkadasımla modemlerı degıstım problem kalmadı

cardanadam

cardanadam

Üye
herkeze cok tesekkur ederım sorunum çözuldu sorun benim modemdeymiş hiçbir nokia tel baglanmıo modeme arkadasımla modemlerı degıstım problem kalmadı

rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...