Lütfen yardım her yolu denedim wlan sorunu =(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım her yolu denedim wlan sorunu =(
S.a arkadaslar nokia e7 cihazımla wlan agına baglanıyorum baglantı oluyor fakat tarayıcı market vs. giriş yapmaya calıstıgımda girmiyor sanki baglı degılmısım gibi ayarlardan baktıgımda baglantı var gozukuyor hedeflerden oncelık atadım mobıl verı paketmı kaldırdım modemın ayarlarını dıdık dıdık ettım yine nafile bi turlu int giremıyorum yazılım anna idi braz once guncelledım belle yaptım fakat sorun aynı fabrıka ayarlarına dondum olmadı delı ettı bu cıhaz benı ne yapmam lazım lutfen yardım modemım zyxel sımdıden tskkrler

kelooo

Üye
birde modemi kapatıp aç genelde düzelir

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedım ama hala problem aynı =(

ewrayn

Üye
off aynı sorun bendede var ya evdeki nete bağlanamıorum deli olucm ltfen yardımcı olun modem:zoomx6

kelooo

Üye
önce erişim noktasını sil sonra hem teli hemde modemi yenşden başlat ben sorunumu böyle aştım zyxel

mehsell

mehsell

Üye
tarayıcına girdikten sonra 4-5 kez yenile yap

ayarlara gir bağlantıyı kendi ağını seç yada her zaman sor yap

olmazsa başka bir yerde girmeyi dene aynı hatayı alırsan telde bişiler ters gidiyordur ona göre bakarız çaresine..

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
şimdi deniyorum dediklerinizi brazdan sonucu yazcam ilginiz için cok tsk

Edit : Sonuç aynı

cardanadam

cardanadam

Üye
ayarlar, bağlantı, ayarlar,ağ hedefi, internet, seçenekler, yeni erişim noktası, kullanılabilinir erişim noktası kontürol edilsinmi evet de wlanını bul ve seç bağlan, bir geri gel yani ağ hedefine seçenekler de var sayılan bağlantıyı wlanı kurduğun erişim noktasını seç bu şekilde olması lazım

adanalı1

adanalı1

Üye
Modemının wlan ayarlarından. baglantı turunu wep yapıp bı denesen ? ..buyuk ıhtımal modemınde sorun var .

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi harfiyen yapıyorum bağlantıda bı sıkıntı yok baglantı saglanıyor fakat internete girmiyor sayfaya bastıgımda oyle bos sayfa ne gelen verı var ne gıden braz bekleyınce sayfa bulunamadı dıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
candanadam arkadaşın dediginı yap önceligi wlan olarak seç

cardanadam

cardanadam

Üye
birde wlanın ayrını paylaşımlı web yap

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
hemen deniyorum

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmadı modemım bgune kadarkı hıc bır telımde sıkıntı cıkarmadı laptopum dahıl galaxy s imi satıp e7 alıp sanırım hata yaptık ya hıcbı yontem olmuo

fercel307

fercel307

Üye
pc den bak tlefonun mac adresi baglantı kurulanlar arasındamı? modeme baglanırken şifre acık olmasın parolalı baglan. wlan acıp şifre girip baglan web taraması baslat dediğinde girmesi gerekiyor.

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak anlayamadım mac adresıne pcden nasıl bakcam modemın mac adreslerı etkın degıl

ayrıca konuyu okudum denılenı tam olarak yapıyorum oncelık atıyorum hedeflere modemı tanıtıyorum dırek sıfre ıstemeden baglanıyo fakat ınternet bı turlu gelmıyo acaba teldemı bı sorun var dıye dusnuyorum baska modemde denemem lazım sanırım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nerden girıyosun arkadaşım internete söylermısin

aarda06

Üye
    Konu Sahibi
kendı tarayıcısıda gırmıyor operada gırmıyor ovi magaza girmiyor ınt ıle ılgılı baglantı hıc yok sadece modeme baglanıyor ınt gelmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...