Lütfen Yardım*format bilgisayar gitti :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım*format bilgisayar gitti :(
Arkadaşlar bilgisayarımda windows xp 64bit kullanıyorum. Sistem hatalarından dolayı format atma ihtiyacı gördüm ve 3 ayrı xp64bit cd'lerinden formatlamaya çalıştım ama bir türlü format atamadım. Şimdi bilgisayarımda hiçbirşey yok. Size belirtmek istediğim sorun ise şu: format atarken kur dosyaları kopyalıyor bu işlemler rahatça bitiyor ama resetlendikten sonra mavi ekranlı windows kurma bölümü gelmiyor. Hani resimler var. Grafikli mavi bölüm varya kurulumun ortasında çıkacak işte o gelmiyor. Lütfen yardım edin! Bu yazımı ise bin türlü güçlükle telefonumdan yazıyorum...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım bunun birçok sebebi olabilir görmeden birşey söylenmez ,,,ama illa birşeyler deneyeyim dersen, 2 adet ram varsa yerlerini değiştir veya sadece birini kullan tek ram varsa çıkartıp takmayı dene, birde ekran kartını çıkartıp takmayı dene .....dediğim gibi ne birşey söylemek zor.

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Bios ile ilgilide olabilir mi lütfen yardımm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yüklemeye çalıştığın XP' den de kaynaklanabilir... Neden 64Bit ? 32Bit XP denedin mi ?

Symbiont

Üye
galiba 64 Bit Değildi Pc in çünkü bu sorunlar bunu gösteriyor bu sorunu bende 7 de çok gördüm

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
gerek yok 64 bit e bence 32 bit le dene ama önce hirenbootcd adıında bi pro var boot menusunden hard diski bi biçimlendir o pro ile ama brass uzun işş sen genede 32 bit dene. bi uyumsuzluk olmuşştur.

kralxxx

kralxxx

Üye
sorun format cd lerinden kaynaklanıyo büyük ihtimalle başka bi cd diyle formatr atmayı dene bide 32 bit kur

karazafer_

karazafer_

Üye
walla görmeden bir şey diyemem ama biraz bekle bende öyle kopyaladıktan sonra biraz beklemek gerekir

tuzruhu1453

Üye
Bios'ta antivirus koruması varsa ve aktifse devre dışı bırak. Büyük ihtimal ondandır. Wİndows'un tipik problemi bu kurulum başlamaden hep sorar zaten antivirus varsa devre dışı bırakın diye.

tugay__25

tugay__25

Üye
saol var ol karedeşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt