nokia yazısında mı kalıyor?Arkadaşlar telefona flash attım fakat öldü şuan power tuşuna basıyorum açılmıyor usbdede gelip gidiyor lütfen yardım edin :/
Hiç açılmıyor sadece titriyor.nokia yazısında mı kalıyor?
Hocam sağolun bu yöntemi deneyecegim olmazsa tekrar mesaj göndereceğimSusturmussun telefonu kardeşim. biraz uğraş istiyor.dead flash atman lazım bildiğim kadarıyla. Batarya ni fu ll doldur ve bu adımları izle kardesimCFW den OFW Ye Dönme Ve Dead Phone Flash Atma (Resimli Anlatım) - MaxiCep

Yardımcı olabılırsek ne mutlu bıze kardesım..Hocam sağolun bu yöntemi deneyecegim olmazsa tekrar mesaj göndereceğim![]()
Hocam yardım edinYardımcı olabılırsek ne mutlu bıze kardesım..
Ankaradayim kardeşım :/ verdiğiniz linkte bilgisayar hissedince oka basın diyor fakat bende bilgisayar algılamamısti yok mu bir çözümü? Ve ya telefoncuya götürsem ne kadar fatura çıkartılır?Istanbulda misin kardeşim nerde ikamet ediyorsun
Yok da hocam kurabilirimHer telefoncu susmuş cihazı Ellemez kardeşim. Var olmaz Olurmu. Team viever varmı pc de
Hocam buradan da iletişim kurabiliriz sanırsam konuşma üzerinden olmaz mi?Facebook adresim gel kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam hocam benım şimdi çıkmam lazım yarın akşam size ulaşılırım.Hızlı olmasi lazim kardeşim yinede sen bilirsin
Hocam Allaha sukur ki hallettimTamam kardesim
sorun nokia suiteden dolayi imis