warrior57
Üye
-
Konu Sahibi
-
neden ki? eger garanti dışına çıkıyor diye çekiniyorsan boşuna çekiniyorsun.bi format ile yine garanti içine giriyor.yoksa başka yöntemi yok şimdilik.çünkü benim aldığım sertifika başka cihazlarda çalışmaz.ayrıca hack her seferinde sertifikayla uğraştırmaz.yapacaksan şu konuya bak:http://www.maxicep.com/symbian-3-si...ari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.htmltelefonu hacklemek ıstemıyorum
benim verdiğim linktekinde imeiye falan gerek yok.format atmak çok basit birşey neden olmaz ki?ya teşekkur ederim de haclemek ıcın ımeı numarası falan ıstıolar vermek te ıstemıomhatta format atmak hic olmaz
format atmadan önce yüklüyeceğin uygulamaların setuplarını "thinkchange" adında bi klasör açıp o klasöre koy,formattan sonra autoinstaller diye bi program var hack yapıp onu yükle.Sonra programların hangi sürücüye(telefon hafızasıysa c,hafıza kartıysa hafıza kartının harfi) yüklenmesini istiyorsan yüklenecek olan sürücünün harfinde bi klasör aç ve thinkchange içindeki setupları bu dosyanın içine at ve o dosyayı da thinchange klasörünün içine at.şimdi programı çalıştır ve start install de,o programları kendi yükleyecek.eğer programların ayarlarını falan yedeklemekten bahsediyorsan,programlar kartta kurulu olursa sistem dosyalarında bazı programların ayarları durur.okadarını bende bılıomama bıkac sorum war format atmadan once yedeklersem sonra gerı yuklersem her şeyı tamamen eskı halıne gelır mı?
sertifikalandırma işi olmaz.çünkü sertifika imeiye özel olur.maalesef her telefonun kendi sertifikası olmak zorunda.maalesef bu konuda yardımcı olamayacağımsaol da bende hafıza kartı da yok uygulamaların kurulumları da onun ıcın bısey yapamıyorumbaşka yolu yokmu telefonu nokıa ovı suıteden yedeklerken uygulamalarıda yedeklıyor falan dıo yanı oyle olmaz mı ( telefonum n97 )
----------Eklendi @ 17:45:19 ---------- Yazıldı @ 17:36:27 ----------
ya senın telefon 5800 eger yapabılıosan sertıfıklandırsana benımkıyle aynı ısletım fılan zaten şımdıden teşekkurler
amacını anladımyinede saol naapacaz haclıcez artıkbutun telefonu pc ye kopyalıyom acaba telefonu yedekleyıp gerı yukledıgımde telefonun ıcındekı yenı programları sılıp telefonun eskı programlarını(yanı yedekledıgım programları) mı yukluyor? ya sımdı acıklıyım mı amacımı: telefonu haklıcem bıkac prog yukleyıp format atıp yedeklemeyı gerı yuklıcem sonrada eskısı gıbı kullanıcam ancak bazı sertıfıkasız programlar da yuklu olacak amacım bu
----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:15:30 ----------
yanı bunu yapmaya calısıom
o zaman programdan çıkıp tekrar menüden ikonuna tıklayarak devam etseydin.neyse birşey değil kardeşimsana çokça teşekkur ederım ancak verdıgın hacklemeyı yapamadım 3. adımda ok tuşu olmuyoyinede sagol
denedim.arkadaşımın telefonunda olmuştu valla.birde internet bağlantısı gerektiriyor.acaba ondan mı olmadı ki?ya olmuyor kafayı yıcem 3. adımda hıcbıse ellemeden ok at ıklayıp gec dıo ama bıse yazmadan ok tuşu cıkmıyor sen denedın mı bunu hiç ?
ınternete de baglıyorum ama ok tusu bıse yazmadan cıkmıyor
denedim.arkadaşımın telefonunda olmuştu valla.birde internet bağlantısı gerektiriyor.acaba ondan mı olmadı ki?
sonundaınternete de baglıyorum ama ok tusu bıse yazmadan cıkmıyor
----------Eklendi @ 08:43:23 ---------- Yazıldı @ 08:40:03 ----------
şimdi denedim oldu çok çok çoık teşekkur ederım oleyy yupppii oldduuutşk tşk tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?