arkadaşım, ücretsiz kullanman için ya ovi maps kuracaksın ve extra olarak haritalarını da indireceksin türkiye için ki internetten veri almasın, ya da zaten haritaları olan 3. parti programlarından kuracaksın.
Benim tavsiyem kurulum ve kullanım kolaylığı ile ndrive, bak bunlar da dosyaları indir kur:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu NDrive kurulum klasörü, zipten çıkan "ndrive klasörünü" olduğu gibi hafıza kartına at
ses dosyaları, ndrive klasöründeki voices kısmına at
Türkiye haritası, rardan çıkarıp ndrive klasör içindeki maps klasörüne at
kullanımı sağlamak için .gen
bu da kullanım klavuzu programın.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309858.html
burda da kurulum detaylı anlatılmış, ben sana gerekli tüm dosyaları verdim, gerisini sen hallet
Not: pips zaten program kurulurken kuruyor, ayrıyeten tekrar kurmana gerek yok burda anlatılan gibi.
Sonuç: 50 kağıt vermeye değmez bence.ayrıca sertifikanı da opda'dan alabilirsin, o da çok basit, ama telefonuna hackli bir fw yüklemek en rahatı. Bu forumda "yapamıyorum" dediğin her konu hakkında detaylı bilgi var.
--------------- Ekleme ---------------
bu arada telefonun gps ayarlarından ta kullanılacak yöntem olarak sadece "tümleşik GPS" seçili olmasına da dikkat et, "yardımlı GPS", ya da "şebeke tabanlı" falan seçili olmasın.