Lütfen yardım edin.öğrenemedin şu telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım edin.öğrenemedin şu telefonu
Arkdaşlar,5800 telefonum var.hala öğrenemedim şu telefonu.daha önce bir telefoncu sertifika yüklemişti hani hello olan.neyse telefonda sorun olunca servise gitti güncelelndi haliyle gitti bunlar dün telefoncuya gittim 20 tl istedi.yaptırmadım burada anlatılanları uyguladım ama başaramadım yapamadım sertifika almayı.hacklemeyide yapamıyorum.
birde htc marka olmalı bir arkdaşın telefonu var.telefonunu kendi özelliği ücretsiz gps ile novigasyonu kullanıyor ben burdan novigasyon kurmama rağmen inernete bağlan diyor.telefoncuya sorsum ben ücresiz kurayım ama 50 tl dedi yaptırmadım ben novigasyon programı kurmak internete bağlanmadan kullanamak istiyorum.

5800 cı

5800 cı

Üye
abi ben sana navigasyon olayında yardımcı olayım google dan ovi maps 3.04 sürümünü indir telefona at ve kur o sürüm ücretsiz navigasyon imkanı sunar sana ;)

maktama

maktama

Üye
arkadaşım, ücretsiz kullanman için ya ovi maps kuracaksın ve extra olarak haritalarını da indireceksin türkiye için ki internetten veri almasın, ya da zaten haritaları olan 3. parti programlarından kuracaksın.
Benim tavsiyem kurulum ve kullanım kolaylığı ile ndrive, bak bunlar da dosyaları indir kur:
Bu NDrive kurulum klasörü, zipten çıkan "ndrive klasörünü" olduğu gibi hafıza kartına at

ses dosyaları, ndrive klasöründeki voices kısmına at

Türkiye haritası, rardan çıkarıp ndrive klasör içindeki maps klasörüne at

kullanımı sağlamak için .gen

bu da kullanım klavuzu programın.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309858.html
burda da kurulum detaylı anlatılmış, ben sana gerekli tüm dosyaları verdim, gerisini sen hallet :D
Not: pips zaten program kurulurken kuruyor, ayrıyeten tekrar kurmana gerek yok burda anlatılan gibi.

Sonuç: 50 kağıt vermeye değmez bence.ayrıca sertifikanı da opda'dan alabilirsin, o da çok basit, ama telefonuna hackli bir fw yüklemek en rahatı. Bu forumda "yapamıyorum" dediğin her konu hakkında detaylı bilgi var.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonun gps ayarlarından ta kullanılacak yöntem olarak sadece "tümleşik GPS" seçili olmasına da dikkat et, "yardımlı GPS", ya da "şebeke tabanlı" falan seçili olmasın.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Senin telefoncu cok fenaymis abi ya gitme bi daha oraya derim bikac dk lik isleme 50 tl alinir mi yazik gunah ...

fthtn

Üye
arkadasım nokia zaten ovide uygulamaları ücretsiz veriyor tak pc ye ovi süiti oradan bütün uygulamaları indirebilirsin haritalar dahil ücretsiz navigasyon da.

O6UZH4N

Üye
en iyisi şuanda ovi maps 3.04 yükle hem 3.06 versiyonu çıkacak güncellemede sorun olmaz

ilk önce telefonu bilgisayara bagla ovi suite yükle ve haritaları indir istiyorsan yol tarifi için dilleri indir

sonra indirdiklerini telefona yükle zaten ovi suite kendisi yükler sonra ücretsiz kullan

kontör ün gitmemesini istiiyorsan konumlama ayarından konumlama sunucusunu kapat böylece kontör gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt