Lütfen yardım...603 GÜNCELLEME benim telde dehşet saçtı eski sürüme dönmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım...603 GÜNCELLEME benim telde dehşet saçtı eski sürüme dönmek istiyorum
nokia 603 112.010.1404 GÜNCELLEME benim telde dehşet saçtı. Bütün emeklerim uçtu gitti . önceki güncellemede gelen uygulamalar artık yok. kendi yüklediğim uygulamalar çalışmıyor. hack olayım bitti vs eski sürüme dönmek istiyorum.. nasıl yapabilirim araştırdım ama bulamadım...yardım ederseniz sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: hythc

ANIL

ANIL

Admin
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-ve-belle-downgrade-pr1-0-a-geri-donmek-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html buraya bir bak

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-ve-belle-downgrade-pr1-0-a-geri-donmek-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html buraya bir bak
teşekkürler inşallah işe yarar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim zaten bunlar olması gereken şeyler öyle bir yazmışsınki telefon patladı sandım.. Ben de uygulamalarım sorunsuz açılıyor

ANIL

ANIL

Admin
:) işlemleri doğru yaparsan bir sorun olmaz..

hsyn73

hsyn73

Üye
    Konu Sahibi
:) işlemleri doğru yaparsan bir sorun olmaz..
işlemleri doğru yaptım. eminim. güncelleme sonrası tel açılmamıştı. hafıza kartını çıkardım açıldı.. ama tekrar takınca benim programlarım emeklerim uçtu gitti(tel hafızasındaki teli aldığımdaki programlar da dahil) programda yüklenemiyor...hack olayı zaten bitmiş hack sonrası yüklediğim programları da kaldırmış...mesele önceki durumuma dönebilir miyim...

---------- Eklendi @ 13:34:50 ---------- Yazıldı @ 13:30:19 ----------

kardeşim zaten bunlar olması gereken şeyler öyle bir yazmışsınki telefon patladı sandım.. Ben de uygulamalarım sorunsuz açılıyor
uygulamalarım ben de çalışmıyor.... olmaması gereken şeyler... yıllardır güncelleme yaparım.. bu seferki güncelleme olayını sevmedim... telimi programlar bakımından mahvetti... ovi suitten tut video düzenleyiciye kadar hepsi uçtu... sende sorun çıkmadı diye başklarında sorun çıkmayacağı anlamına gelmez...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman sende güncellemeyi tekrar yap hocam yada güncellemeden önce bi soft format at downgrade sabit konular da var

---------- Eklendi @ 16:49:18 ---------- Yazıldı @ 16:48:55 ----------

ve sırf sende olmadı diye bu güncellemenin olmadığı hatalı olduğu anlamına da gelmez

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kesin yüklemede bir problem oldu. *#7780# ile format at ardından navifirm den 603 için FP1 dosyalarını indir..phoenix ile de flashla..tertemiz baştan kurulum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten güncelleme yapacaksanız bence bunları gözden çıkarın oyun falan indirdiğinizde setuplarını silmeyin kartınız yetmiyorsa pcnizde tutun hafıza kartınızı yedekleyin onuda biçimlendirin sonra güncelleyip yedeklediğiniz dosyalarını tekrar kopyalayın uygulamalarıda yükleyin kalıntısız temiz olsun telefon baştan kurun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten güncelleme yapacaksanız bence bunları gözden çıkarın oyun falan indirdiğinizde setuplarını silmeyin kartınız yetmiyorsa pcnizde tutun hafıza kartınızı yedekleyin onuda biçimlendirin sonra güncelleyip yedeklediğiniz dosyalarını tekrar kopyalayın uygulamalarıda yükleyin kalıntısız temiz olsun telefon baştan kurun

:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt