_KadirşinaS_
Üye
Lütfen OKUYUN!!
Arkadaşlar Timaş yayınlarından Prof. Dr. Doğan Aydal imzasıyla "Maden Savaşları; Dünya'nın Kara Talihi" adlı kitabı mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.Bu kitap sayesinde emin olun ufkunuz açılacak.Dünya tarihine ve diğer ülkelere bakışınız değişecek. 192 sayfalık bir kitapla, sayflar dolusu genel kültüre ve bilgiye ulaşacaksınız.
Konusu kısaca Avrupa,Rusya ve ABD'nin dünyada çıkardıkları savaşların, ülkeleri bölmelerinin ve milyonlarca insanın yok yere ölmesine sebep olmalarının; ne din, ne de başka birşey olmadığını.Sadece ve sadece Doğu'nun zenginlikleri olduğunu anlatıyor.
E biz bunları zaten biliyoruz diyeceksiniz.Ama bildiğinizi sandığınız birçok şeyin çok daha farklı ve vahşice olduğunu göreceksiniz.
Okumanızı ve özellikle OKUTMANIZI şiddetle tavsiye ediyorum.
Link:
NOT:Konuyu "Kitap" bölümünde açtım ama yeterince ilgi görmedi.Gerçekten önemli bir bilgi olduğu için buraya da açma ihtiyacı hissettim..
Konusu kısaca Avrupa,Rusya ve ABD'nin dünyada çıkardıkları savaşların, ülkeleri bölmelerinin ve milyonlarca insanın yok yere ölmesine sebep olmalarının; ne din, ne de başka birşey olmadığını.Sadece ve sadece Doğu'nun zenginlikleri olduğunu anlatıyor.
E biz bunları zaten biliyoruz diyeceksiniz.Ama bildiğinizi sandığınız birçok şeyin çok daha farklı ve vahşice olduğunu göreceksiniz.
Okumanızı ve özellikle OKUTMANIZI şiddetle tavsiye ediyorum.

Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOT:Konuyu "Kitap" bölümünde açtım ama yeterince ilgi görmedi.Gerçekten önemli bir bilgi olduğu için buraya da açma ihtiyacı hissettim..