LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

ethemoglu

Üye
samsung d880 telefonum var oyun yuklemek ıcın jar ve jad dosyalarını telıme atıyorum telden jarı yukluyorum fakat oyun acılmıo java hatası dıo bu konuda yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tesekkurler.

TubaSSS

Üye
arkadaşlar benim samsung l 760 cep telefonumu pc kamera olarak algılıyor ve veri alışverişi yapamıyorum bu yüzden. pc studio yükledim driver hepsini yaptım yine aynı şey oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü yapmadığım şey kalmadı :(:(:(...

ogz10

Üye
merhabalar samsung s5233 starda radyodan kayıt apailirmiyim yapılıyosa nasıl ardmcı olursan çok sevinirimm şimdiden teşekkürler

modenaf430

Üye
samsung i450 kullanıyorum...hotmail pop3 ayarlarını yaptım ancak söyle bir sorunum var...telefon maillerimi alıyor hemde sorunsuz...ama mail göndermiyor...sırada diye uyarı veriyor ve öyle kalıyor...konu ile ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa mutlu olurum...bu sorun gmail de yaşanmıyor bu arada

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Slm arkadaşalr u800 için güzel bir msn programı arıyorum hangisini tavsiye edersiniz.

58sivas

Üye
SAMSUNG D900İ de tv varmı veya programı varmı ? yardımcı olursan sevinirim...
Arkadaşlar ben telefonumun ayarlarıyla oynadım yanlışlıkla javadünyasında oyunları küçük ekran yaptım ve eskisigibi normalekran yapamıyorum lütfenn yardımmmm!!!!!!!

nonstop06

Üye
slm arkdaslar ılk once ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederm herkeze. ve benım acıl dgl ama yınde sayılır gunlerdır arastıryrm ama bı cozum bulamıyorum samsung f400 var bende ve ben buna hersekılde oyun tema program atıyrum ama desteklenmeyen bısım dıyo buna nsl bı cozum bulabılırım ve bu telefona javanın neyını yukleyecıgım net ve acık bı sekılde yazarsanız sevınırım cnku bır cok java uygulaması var.oyun kurulumunu da anlatırsan cook sevırım.yardımlarınz ıcın sımdıden teskkr ederım

happy42

Üye
merhabalar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim nolur yardım edin. buradan samsung 880 telefonuma x men3 yükledim. süper gidiyordu fakat şu canavar gibi şey var pençe atıyor ateş atıyorda ıceman bir türlü buradan kurtulamıyor(guıde use swıtches to dısrupt master mold yazan yer). geçen arkadaş varsa yardım etsin nolur şimdiden teşekkürler

habibe17

Üye
Bu konuda bilgim yok. Taratın lütfen.

Anlamadım.

Yok

cepsözlük adlı program olabliir.

Sanmıyorum.

l700 jar destekler. Bir hata yapmış olmalısınız

Size en yakın telefoncudan yardım alın.

Platformu neydi acaba :hmmm
platformdan kastınız ne:(

Yigit315

Yigit315

Üye
Merhaba Ben U800 kullanıyorum.Bu telefona uygun oyun-tema msn vs... uygulama yüklemeyi bilen warsa bi yardımcı olabilirmi?

mhmtozkn1

Üye
arkadaşlar samsung m8910 pixon12 kulanıyorum nasıl günceleştirme yapabilirim ve fotograf çekerken genelde resim yakalama hatası verioo nasıll çözücez bu sorunu??

Bytetikci

Üye
4.gün önce 2.el e250 telefon aldım şarjı kullanmadıgım bişey yapmadıgım halde 1 gün bile zor gidiyor bu normalmidir yoksa bir sorunumu var.Birde telefonda bluetoothu tıkladıgım aç dedigim anda uygulama açılıyor diyor ve saatlerce açılmıyor kapat dedigimde ise donuyor telefon bunun tamiri varmıdır veya format atsam düzelirmi

ugurbeyim

Üye
selam 3 gün önce eşimin telefonundan kendi telefonuma bluetoth ile resimler gönderiyordum fakat nirden bire temamda sade kırmızı bir çiçek çıktı ne olduğunu anlayamadım ertesi günü telefonumun sesi çıkmamaya başladı yani gelen aramalarda telefonum sadece titreşimde görünüyordu bugün telefonumu kapatıp açtım keşke yapmaz olaydım açtıktan sonra şebeke arıyor diyip duruyor acaba benim telefonum virüs mü kaptı yoksa telefonda başka bir sorun mu var
relefonum samsung d900i fabriaka yaralarına döndüm olmadı format attım olmadı eğer virüs olsa eşimin telefonuda aynı olmazmıydı lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var

m3200

Üye
ya samsung m3200aldım ama istediğim şarkıyı zil sesi yapamıyorum siz nasıl yaptınız yardım edermisiniz

zafergaggo

Üye
kardeşler yapmış olduğunuz çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık bende yeni bir samsung innov8 tlf aldım . fakat benim okagar bilgim yok yani işletim sistemi nedir veya neresinde yazar şimdilik bilemiyorum eğer sizlere zahmet olmayacaksa iteğim dijital saati ekran koruyucu yapmak birde beni arayan kişilerin resimlerini görebilmek istiyorum eğer mümkünse tabi selamlar

Conneasary

Üye
1 ay oldu alalı u800 ü . pin kodu girme ekranında bir problem yok orda kapanmıyor ama pini girdikten sonra telefon acılınca ana ekranda veya menüde fark etmiyor 5 6 saniye sonra kapanıyor kendiliginden veya kapanıp yeniden açılıyor kendi kendine . Hatı cıkardıktan sorna acıncada aynı proglem var acılıp ana ekran gelince 5 6 saniye sonra kapanıveriyor o yüzden format fln atamyıorum belki düzelir die atmayı planlıyodum cünkü

m3200

Üye
yaa böyle olmazki kimse kimsenin sorusuna cevap vermiyor bence herkez derdine göre konu açmalı sorun giderildiğinde de konu silinir moderatörler ne işe yarıyor..bu yöntemi ben pek beğenmedim açıkcası kaç gün oldu yazalı kimse cevap vermemiş ve üstüme kaç soru daha gelmiş tabi onlarda cevapsız....kusura bakmayın ama fikrimi söylemek zorundayım

--------------- Ekleme ---------------

ya samsung m3200aldım ama istediğim şarkıyı zil sesi yapamıyorum siz nasıl yaptınız yardım edermisiniz

neyse allahtan ki yaptım şükür..
kimse cevap vermemiş kendin sor kendin cevapla usulü...

hopik

Üye
i900omia için antivürüs programı şimdiden teşekürler hopik

miki2334

Üye
merhabalar bende yurt dısından gt s5230 aldım burda kullanamıyorum sim kilit kodu istiyor benden eger ben bunun yazılımını degiştirirsem sim kilidi de kırılmıs olur mu yada bildiginiz bir program yada kodu varsa lutfn yazarmısınız.. yardımlarınız için tsk ederim lutfen yardım edin cok acil lazım...

Üst Alt