LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

Xacah

Xacah

Üye
arkadaslar G600 icin msn programi varmi yada symbian olup olmadigi konusunda bana yardimci olabilirmisiniz.!!!

sinanbaba123

Üye
samsung l 700 am java oyun açmıyo swf açıyo futbol savaş dövüş ve yarış tercihim şey ben hep giremiyonm grsemde konuları bulamıyom özel mesaj atarsanız sevinirim
bide acil

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
arkadasım yeni dosaya nasıl paylasabilirim

emreemix

Üye
l 700 ing-tr,tr-ıng sozluk ıstıorum bırı ılgılenebılır mı

omeraydo

omeraydo

Üye
samsung L700 turkcell-im menüsünü kaldırmak için baya bir internet sitesi dolaştım ve sonunda becerdim flash atarak attığım flash L700XXIB1 ve flash ı atmak için kullandığım program NXB flash Loder v1.3 tü çok güzel dedim ama küçük gözüken bana göre büyük bir sorun msj seslerini turkcell-im yazılımı yüklü iken MP3 leri kullanabiliyordum SMS seslerinde ama flash tan sonra kullanamıyorum bunun bir çaresi yok mu?

gerimterden

Üye
Merhaba L700 e jar uzantılı e kitap indirdim ama dosya desteklenmiyor diye açamıyorum.Yanlış yaptığım birşeylermi var aceba

EDACIK74

Üye
arkadşlar bana acil olarak sgh b130s modeli sim kilidi kırma kodu lazım format atmama ragmen olmadı acil yardımlarınız bekliyorum tşk ederim

habibe17

Üye
arkadaşlar bnm telefon samsung gt s5603 flash programı istiyo video izlemek için ama yükleymiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
samsung i550 aldım ve telefonun kilit kodunu bilmiyorum sim değişirse kilitle seçeneği aktif olduğundan kullanamıyorum nasıl çözebilirim lütfen acil yardım

kilit kodu 00000000 dır

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar G600 icin msn programi varmi yada symbian olup olmadigi konusunda bana yardimci olabilirmisiniz.!!!
Bu konuda bilgim yok. Taratın lütfen.

samsung l 700 am java oyun açmıyo swf açıyo futbol savaş dövüş ve yarış tercihim şey ben hep giremiyonm grsemde konuları bulamıyom özel mesaj atarsanız sevinirim
bide acil
Anlamadım.

EVET YA VARSA SOYLEYIN:aman2:
Yok

l 700 ing-tr,tr-ıng sozluk ıstıorum bırı ılgılenebılır mı
cepsözlük adlı program olabliir.

samsung L700 turkcell-im menüsünü kaldırmak için baya bir internet sitesi dolaştım ve sonunda becerdim flash atarak attığım flash L700XXIB1 ve flash ı atmak için kullandığım program NXB flash Loder v1.3 tü çok güzel dedim ama küçük gözüken bana göre büyük bir sorun msj seslerini turkcell-im yazılımı yüklü iken MP3 leri kullanabiliyordum SMS seslerinde ama flash tan sonra kullanamıyorum bunun bir çaresi yok mu?
Sanmıyorum.

Merhaba L700 e jar uzantılı e kitap indirdim ama dosya desteklenmiyor diye açamıyorum.Yanlış yaptığım birşeylermi var aceba
l700 jar destekler. Bir hata yapmış olmalısınız
arkadşlar bana acil olarak sgh b130s modeli sim kilidi kırma kodu lazım format atmama ragmen olmadı acil yardımlarınız bekliyorum tşk ederim
Size en yakın telefoncudan yardım alın.
arkadaşlar bnm telefon samsung gt s5603 flash programı istiyo video izlemek için ama yükleymiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Platformu neydi acaba :hmmm

STRAJKA

STRAJKA

Üye
samsung u800 ile konuşma esnasında karşı tarafın sesi çok derinden geliyor.hele hele dışarıdaysam neredeyse hiç ses alamıyorum.ne yaptıysam olmadı..:(.yan tuş ile sesi arttırmama rağmen bile en ufak bir artış olmadı.karşı tarafın sesini nasıl net duyabilirim?bunun için gizli kod falan var mı?acil yardım....

mokoko09

Üye
selam l700 de internete girince videolari izleyemiyorum normal bisimi acaba

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
samsung u800 ile konuşma esnasında karşı tarafın sesi çok derinden geliyor.hele hele dışarıdaysam neredeyse hiç ses alamıyorum.ne yaptıysam olmadı..:(.yan tuş ile sesi arttırmama rağmen bile en ufak bir artış olmadı.karşı tarafın sesini nasıl net duyabilirim?bunun için gizli kod falan var mı?acil yardım....
:hmmm Servise gitmenizde fayda var gibi görünüyor.
selam l700 de internete girince videolari izleyemiyorum normal bisimi acaba

Normaldir.L700 ile programsız internetten video izlenmez.

habibe17

Üye
bana yardım edecek yok mu yaaa

safara1

safara1

Üye
aga benim telefon m620 telefona oyun yüklüyorum boyutu biraz fazla olanlarda içerik boyutu hatası veriyo bunu nasıl çözcez yardım plss.

rekowa29

rekowa29

Üye
s5603 preston kullanıyorum fakat hava durumu tahminini nerden yapabilecegimi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sewinirim

unıcef

Üye
samsung c 3053 için veya nokia 8800 arte için meşgule düşürmeyen direk engelleyen ve mesajlarıda engelleyen program arıyorum teşekkürler

01adana33

Üye
slm samsung 880 ses yükseltme mp3 yükseltme ikinci hat ses netliğini nasıl yaparım

--------------- Ekleme ---------------

samsun 880

hakan2006

Üye
samsun s5200 e oyun y+kl+ycem faka 500 kb den buyuk oyunlari yuklemio yardim edin

Üst Alt