Bora
Üye
Mrb. Acaba lg kf510 un sesini yükseltmek mümkün mü?
Tşk...
Burası samsung bölümüdür.
Mrb. Acaba lg kf510 un sesini yükseltmek mümkün mü?
Tşk...
-İzleyememeniz normaldir.Telefona youtube programı yüklerseniz youtuba girebilr, video izleyebilirsiniz.geçen hafta samsung jet satın aldım 1 hafta içerisinde menülerini ve kullanılmı öğrendim anca. fakat şimdi ayarları yapmam lazım bilgisi olan arkadaşların yardım etmesi rica olunur.
- jet ile cepten internette dolaşırken, internet videolarını izleyemiyorum...
- internetten hiç bir şekilde download yapamıyorum...
- sybian s60 v.5 oldugunu öğrendim doğrumudur, nerden oyun bulabilirim...
yanıtlarınız için teşekkürler...
wap.getjar.com Aradığın tüm programlar burada. MSN için ebuddy tavsiyemdir.samsung i450 kullanıyorum...ancak ne skyfire ne corecodec nede orjinal windows live yüklüyor...bu sorunları nasıl aşabilirim yada bu progların benim telefona uygun olanların linklerini atabilir misiniz...lütfen...çok mutlu olacağım
mac filtrelemeyi iptal edip telefonla internetine bağlan.Ardından modem ayarlarından mac adresini göreceksin.Oradan mac adresini kayıt edip tekrar filtrelemeyi açarsan sorunun çözülür.Arkadaşlar G810 var telefondan çok memnunum çok güzel ve sorunsuz çalışıyor. wi-fi için ethernet in mac numarasını nasıl bulabilirim bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. evde mac filtreleme yapıyorum bu sebeple bağlantı için modem izin vermiyor maalesef....teşekkürler.![]()
Manuel bağlanamazsınız.Telefonunuzun bluetoothunu açın.pc studioya girin cihaz aratın ve bağlanın.PC syudio versionunu verirseniz ayrıntılı gösterebilirim.benim sgh-j150 telefonum var pc studio ya bluetooth ile bağlancam ama olmuyor nasıl manuel bağlanırım
2. si tel ile pc yi nasıl eşitleriz?
Dostum klasik film sorunu.20 TL masrafı var.D900i ekran patlaktı yeni değişti,değiştikten 3 gün sonra kızağı açınca veya kapatınca ekran siyah oluyor hiç birşey gözükmüyor,tuş ışıkları yanıyor ve telefon normal bir şekilde çalışıyor ama ekran simsiyah,kapatıp açınca ekran normale dönüyor ama kızağı kaydırınca gene siyah oluyor bunun nedeni ne olabilir ?
İ450 nin kendi içerisinde flash programı mevcuttur.Yanlışlıkla sildiyseniz vs. Google a N95 flash prog. yazarak aratın.arkadaşımın samsung i450 teli var kendisene gelen 3 adet mmsden sonra mesajlar kilitlendi gelen msjlar açılmıor flash atmak istiyorum ama i450flash programı bulamadım acil yardım gerek
Java ses kayıt programı benim bildiğim kadarıyla yoktur.SLM BANA Samsung E250 için telefon konuşmalarını kaydebileceğim bir program lazım ...siteye baktım ama bir türlü bulamıyorum...yardım ederseniz çok güzel olacak ,Zira bu program bana çok lazım.... lutfen yardım arkadaşlar.......
Ayarlar kısmından >bağlantı>erişim noktası>her zaman sor.merhabalar...
samsung g810 telefonum var turkcell faturalı hat kullanıyorum ve turkcellin standart internet erişim noktaları olan TurkcelWAP, TurkcellWEB ve birkaç tanımlı wifi erişim noktası var telefonumun bağlantılarında, birkaç gündür telefon üzerinden internete bağlanmaya çalıştım ancak bağlanamadım internet: bağlanılamıyor lütfen tekrar deneyin şeklinde bir uyarı çıkıyor ve tanımlı hiçbir erişim noktasını sormuyor...
lütfen yardım edin...
Selamlar ;
Benim Samsung SGH-E250 cep telefonum var.Avea hattımı Vodafone'a geçirdim. 27.08.2009 tarihinde saat 06.11'de açılacak diye mesaj geldi Vodafone'dan.Ben de Vodafone'un vermiş olduğu sim kartı takıp telefonu açtım.PIN kodunu girdim ancak PIN kodundan sonra Şebeke Kilidi kodu istedi.(Dikkat!SIM Kilidi kodu değil.Şebeke Kilidi kodu.Diğer forumlarda SIM kilidi sandılar.)Ben de hattın bütün kodlarını denedim PUK1,PUK2,PIN2 vb...Daha sonra Şebeke Kilidi bloke oldu.Şimdi hangi sim kartı takarsam takayım PIN kodundan sonra ekranda Telefon Kilitli yazıyor.Bundan sonra ne yapmam gerekir.Acilen yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhabalar...
samsung g810 telefonum var turkcell faturalı hat kullanıyorum ve turkcellin standart internet erişim noktaları olan TurkcelWAP, TurkcellWEB ve birkaç tanımlı wifi erişim noktası var telefonumun bağlantılarında, birkaç gündür telefon üzerinden internete bağlanmaya çalıştım ancak bağlanamadım internet: bağlanılamıyor lütfen tekrar deneyin şeklinde bir uyarı çıkıyor ve tanımlı hiçbir erişim noktasını sormuyor...
lütfen yardım edin...
Yazılım güncellemesiyle olabilir.Telefoncu 15TL alır tahmini.SELAMLAR.
KAMPANYADAN ALDIĞIM E250 CEP TELEFONUMUN EKRANINDA (turkcell-im) ikonu var silmek istiyorum nasıl silebilirim?
D.RAFET
Arkadaşlar ben E250 kullanıyorum oyun yukledigmde kapanip acilio...lutfen yardmm