LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

jeticin

Üye
geçen hafta samsung jet satın aldım 1 hafta içerisinde menülerini ve kullanılmı öğrendim anca. fakat şimdi ayarları yapmam lazım bilgisi olan arkadaşların yardım etmesi rica olunur.

- jet ile cepten internette dolaşırken, internet videolarını izleyemiyorum...
- internetten hiç bir şekilde download yapamıyorum...
- sybian s60 v.5 oldugunu öğrendim doğrumudur, nerden oyun bulabilirim...

yanıtlarınız için teşekkürler...

modenaf430

Üye
samsung i450 kullanıyorum...ancak ne skyfire ne corecodec nede orjinal windows live yüklüyor...bu sorunları nasıl aşabilirim yada bu progların benim telefona uygun olanların linklerini atabilir misiniz...lütfen...çok mutlu olacağım

h.cakmak

Üye
Arkadaşlar G810 var telefondan çok memnunum çok güzel ve sorunsuz çalışıyor. wi-fi için ethernet in mac numarasını nasıl bulabilirim bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. evde mac filtreleme yapıyorum bu sebeple bağlantı için modem izin vermiyor maalesef....teşekkürler.:oke:

ben_salagim

Üye
benim sgh-j150 telefonum var pc studio ya bluetooth ile bağlancam ama olmuyor nasıl manuel bağlanırım
2. si tel ile pc yi nasıl eşitleriz?

cyhnchn

Üye
D900i ekran patlaktı yeni değişti,değiştikten 3 gün sonra kızağı açınca veya kapatınca ekran siyah oluyor hiç birşey gözükmüyor,tuş ışıkları yanıyor ve telefon normal bir şekilde çalışıyor ama ekran simsiyah,kapatıp açınca ekran normale dönüyor ama kızağı kaydırınca gene siyah oluyor bunun nedeni ne olabilir ?

ahmet_tpl

Üye
arkadaşımın samsung i450 teli var kendisene gelen 3 adet mmsden sonra mesajlar kilitlendi gelen msjlar açılmıor flash atmak istiyorum ama i450flash programı bulamadım acil yardım gerek

onursal

Üye
SLM BANA Samsung E250 için telefon konuşmalarını kaydebileceğim bir program lazım ...siteye baktım ama bir türlü bulamıyorum...yardım ederseniz çok güzel olacak ,Zira bu program bana çok lazım.... lutfen yardım arkadaşlar.......

WOLFPACK

WOLFPACK

Üye
merhabalar...
samsung g810 telefonum var turkcell faturalı hat kullanıyorum ve turkcellin standart internet erişim noktaları olan TurkcelWAP, TurkcellWEB ve birkaç tanımlı wifi erişim noktası var telefonumun bağlantılarında, birkaç gündür telefon üzerinden internete bağlanmaya çalıştım ancak bağlanamadım internet: bağlanılamıyor lütfen tekrar deneyin şeklinde bir uyarı çıkıyor ve tanımlı hiçbir erişim noktasını sormuyor...
lütfen yardım edin...

Terekehereke

Terekehereke

Üye
Arkadaşım ,u-600 için müzik dinlerkene sesi yükseltecek bişey yokmudur?

mehmetfatih1

Üye
Selamlar ;

Benim Samsung SGH-E250 cep telefonum var.Avea hattımı Vodafone'a geçirdim. 27.08.2009 tarihinde saat 06.11'de açılacak diye mesaj geldi Vodafone'dan.Ben de Vodafone'un vermiş olduğu sim kartı takıp telefonu açtım.PIN kodunu girdim ancak PIN kodundan sonra Şebeke Kilidi kodu istedi.(Dikkat!SIM Kilidi kodu değil.Şebeke Kilidi kodu.Diğer forumlarda SIM kilidi sandılar.)Ben de hattın bütün kodlarını denedim PUK1,PUK2,PIN2 vb...Daha sonra Şebeke Kilidi bloke oldu.Şimdi hangi sim kartı takarsam takayım PIN kodundan sonra ekranda Telefon Kilitli yazıyor.Bundan sonra ne yapmam gerekir.Acilen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
geçen hafta samsung jet satın aldım 1 hafta içerisinde menülerini ve kullanılmı öğrendim anca. fakat şimdi ayarları yapmam lazım bilgisi olan arkadaşların yardım etmesi rica olunur.

- jet ile cepten internette dolaşırken, internet videolarını izleyemiyorum...
- internetten hiç bir şekilde download yapamıyorum...
- sybian s60 v.5 oldugunu öğrendim doğrumudur, nerden oyun bulabilirim...

yanıtlarınız için teşekkürler...
-İzleyememeniz normaldir.Telefona youtube programı yüklerseniz youtuba girebilr, video izleyebilirsiniz.
-Neden yapamadığınızı söylerseniz yardımcı olurum.
Bu konuda bilgim yok.
samsung i450 kullanıyorum...ancak ne skyfire ne corecodec nede orjinal windows live yüklüyor...bu sorunları nasıl aşabilirim yada bu progların benim telefona uygun olanların linklerini atabilir misiniz...lütfen...çok mutlu olacağım
wap.getjar.com Aradığın tüm programlar burada. MSN için ebuddy tavsiyemdir.
Arkadaşlar G810 var telefondan çok memnunum çok güzel ve sorunsuz çalışıyor. wi-fi için ethernet in mac numarasını nasıl bulabilirim bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. evde mac filtreleme yapıyorum bu sebeple bağlantı için modem izin vermiyor maalesef....teşekkürler.:oke:
mac filtrelemeyi iptal edip telefonla internetine bağlan.Ardından modem ayarlarından mac adresini göreceksin.Oradan mac adresini kayıt edip tekrar filtrelemeyi açarsan sorunun çözülür.
benim sgh-j150 telefonum var pc studio ya bluetooth ile bağlancam ama olmuyor nasıl manuel bağlanırım
2. si tel ile pc yi nasıl eşitleriz?
Manuel bağlanamazsınız.Telefonunuzun bluetoothunu açın.pc studioya girin cihaz aratın ve bağlanın.PC syudio versionunu verirseniz ayrıntılı gösterebilirim.
D900i ekran patlaktı yeni değişti,değiştikten 3 gün sonra kızağı açınca veya kapatınca ekran siyah oluyor hiç birşey gözükmüyor,tuş ışıkları yanıyor ve telefon normal bir şekilde çalışıyor ama ekran simsiyah,kapatıp açınca ekran normale dönüyor ama kızağı kaydırınca gene siyah oluyor bunun nedeni ne olabilir ?
Dostum klasik film sorunu.20 TL masrafı var.
arkadaşımın samsung i450 teli var kendisene gelen 3 adet mmsden sonra mesajlar kilitlendi gelen msjlar açılmıor flash atmak istiyorum ama i450flash programı bulamadım acil yardım gerek
İ450 nin kendi içerisinde flash programı mevcuttur.Yanlışlıkla sildiyseniz vs. Google a N95 flash prog. yazarak aratın.
SLM BANA Samsung E250 için telefon konuşmalarını kaydebileceğim bir program lazım ...siteye baktım ama bir türlü bulamıyorum...yardım ederseniz çok güzel olacak ,Zira bu program bana çok lazım.... lutfen yardım arkadaşlar.......
Java ses kayıt programı benim bildiğim kadarıyla yoktur.
merhabalar...
samsung g810 telefonum var turkcell faturalı hat kullanıyorum ve turkcellin standart internet erişim noktaları olan TurkcelWAP, TurkcellWEB ve birkaç tanımlı wifi erişim noktası var telefonumun bağlantılarında, birkaç gündür telefon üzerinden internete bağlanmaya çalıştım ancak bağlanamadım internet: bağlanılamıyor lütfen tekrar deneyin şeklinde bir uyarı çıkıyor ve tanımlı hiçbir erişim noktasını sormuyor...
lütfen yardım edin...
Ayarlar kısmından >bağlantı>erişim noktası>her zaman sor.

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar ;

Benim Samsung SGH-E250 cep telefonum var.Avea hattımı Vodafone'a geçirdim. 27.08.2009 tarihinde saat 06.11'de açılacak diye mesaj geldi Vodafone'dan.Ben de Vodafone'un vermiş olduğu sim kartı takıp telefonu açtım.PIN kodunu girdim ancak PIN kodundan sonra Şebeke Kilidi kodu istedi.(Dikkat!SIM Kilidi kodu değil.Şebeke Kilidi kodu.Diğer forumlarda SIM kilidi sandılar.)Ben de hattın bütün kodlarını denedim PUK1,PUK2,PIN2 vb...Daha sonra Şebeke Kilidi bloke oldu.Şimdi hangi sim kartı takarsam takayım PIN kodundan sonra ekranda Telefon Kilitli yazıyor.Bundan sonra ne yapmam gerekir.Acilen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Telefon kilidi değiştirmediyseniz. 8 tane sıfırdır.Şebeke kodu için vodafone ile irtibata geçiniz.

WOLFPACK

WOLFPACK

Üye
merhabalar...
lütfen yardım edin...

kendi sorunma kendim çözüm buldum sizlerle paylaşayım da başkasının başına gelirse uygulasın
Durum tamamen Turkcell den kaynaklanıyormuş telefonda önceden kayıtlı olan erişim noktalrını yani turkcellmms, turkcellwap ve turkcellweb erişim noktalarını sidim ardından turkcell 2222 ye yeni ayarlar için mesaj attım (MMS, WAP ve WEB yazarak) ardından gelen WAP ayarını kayıt ettim ancak varsayılan olarak kayıt etmedim. Ardından internet çıkışım düzeldi....

D.RAFET

Üye
SELAMLAR.
KAMPANYADAN ALDIĞIM E250 CEP TELEFONUMUN EKRANINDA (turkcell-im) ikonu var silmek istiyorum nasıl silebilirim?
D.RAFET

messi_15

messi_15

Üye
Arkadaşlar ben E250 kullanıyorum oyun yukledigmde kapanip acilio...lutfen yardmm

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
SELAMLAR.
KAMPANYADAN ALDIĞIM E250 CEP TELEFONUMUN EKRANINDA (turkcell-im) ikonu var silmek istiyorum nasıl silebilirim?
D.RAFET
Yazılım güncellemesiyle olabilir.Telefoncu 15TL alır tahmini.
Arkadaşlar ben E250 kullanıyorum oyun yukledigmde kapanip acilio...lutfen yardmm

Oyun yüklendiğinde kapanıp açılması normaldir.Ancak kapanıp açıldıktan sonra java dünyasında oyunları göremiyorsanız biryerde hata yapıyorsunuz.

mge93

Üye
Ben internetten indirdiğim oyunu f400'e attım ama desteklenmeyen dosya tipi yazısı çıktı .jad'a çevirdim ama neden hala çalışmıyor? Telefonumda 'oyunlar ve diğerleri' diye bi dosya var ama oraya atamıyorum oyunları.O dosyada oyun indir diye seçenekte var samsung sitesine bağlanıyor telefon..Yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler..

messi_15

messi_15

Üye
Dostum eğer telefon internetinden oyun indirmek istersen cep tel. Google'a andrew lviv yaz ilk secenege tikla...oyunlari indirmeye basla

--------------- Ekleme ---------------

Tür - ing sözlügu wap.cepvakit.com dan bulabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

Cepten google'a andrew lviv yaz ilk seçeneğe tıkla oyunları indirmeye başla

yuxexex

Üye
samsung i550 aldım ve telefonun kilit kodunu bilmiyorum sim değişirse kilitle seçeneği aktif olduğundan kullanamıyorum nasıl çözebilirim lütfen acil yardım

Üst Alt